Fa_flag   En_flag
company1
company2
company3
company0
عمومی

انواع چسب پلی اورتان چیست؟ | نحوه استفاده چسب پلی اورتان

چسب محصولی شیمیایی است که از کاربردی های مختلفی برخوردار است و می توان از آن بر سطوح مختلفی استفاده نمود. چسب پلی اورتان از انواع چسب های با کارایی گسترده و مطلوب است. از کاربرد انواع چسب پلی اورتان می توان در آب بندی درزها استفاده کرد. یکی از خواص چسب پلی اورتان مقاومت بالای آن در مقابل رطوبت است. این خاصیت محصول فوق را برای استفاده در مکان های نمدار مطلوب می کند. البته برای کارایی مطلوب، نحوه استفاده از چسب پلی اورتان بسیار حائز اهمیت است. همواره به این نکته توجه شود که در کنار تمامی مزایا، معایب چسب پلی اورتان نیز در نحوه استفاده دیده می شود. برای خرید انواع چسب پلی اورتان به سایت ها و مراکز معتبر فروش مراجعه نمایید. قیمت چسب پلی اورتان با توجه به شرکت تولید کننده آن متفاوت خواهد بود.

انواع چسب پلی اورتان چیست

انواع چسب پلی اورتان موادی با ویژگی‌های خاص هستند. این چسب ها را با نام چسب pru نیز می شناسند. چسب pru در انواع تک جزئی و دو جزئی از بازار قابل تهیه است. چسب پلی اورتان را در دماهای بالا نیز می توان به کار گرفت. درواقع این چسب به‌راحتی در دماهای بالا ذوب نشده و تغییر شکل نخواهد داد. انواع چسب های پلی اورتان پلیمرهایی متشکل از واحدهای زنجیره آلی و متصل به اورتان یا کاربامات ها هستند.

گیرش چسب های پلیمری توسط جذب رطوبت محیط انجام گرفته و گیرش چسب به حضور هوا نیازی ندارد. چسب پلی اورتان پس از خشک شدن به حالت الاستیک در خواهد آمد. این ویژگی محصول فوق موجب می‌شود تا از آن برای درزگیری و آب بندی محل هایی استفاده شود که دچار لرزش و تکانه‌ای شدید است. ماستیک پلی اورتان، چسب پلی یورتان، چسب سوسیسی و… از دیگر نام های چسب پلی اورتان محسوب می شوند.

چسب پلی اورتان چیست؟
چسب پلی اورتان چیست؟

مزایا استفاده از انواع چسب پلی اورتان

درزبندی درزهای انبساطی در اجرای سازه های آب بند همچون مخازن آب و فاضلاب، تصفیه خانه ها، استخر ها و… بسیار حائز اهمیت است. برای آب بندی درزها می توان از ماستیک پلی اورتان استفاده نمود. این محصول به طور موثری در این سیستم ها مورد استفاده قرار می گیرد. از مزایا انواع چسب پلی اورتان مصرف گسترده آن بر روی سطوح مختلف است. به همین دلیل کاربرد این چسب در صنایع مختلف کاربردی گسترده دارد. این چسب در برابر عوامل محیطی مانند نور خورشید نیز مقاومت مطلوبی دارد.

نحوه استفاده چسب پلی اورتان

ابتدا باید سطح مورد نظر را کاملا تمیز کرده، به طوری که عاری از هرگونه گرد و غبار یا کثیفی باشد.

اگر انواع چسب پلی اورتان از نوع  کارتریجی باشد، دهانه آن را باز کرده و از انتها برش داده شود. پس از برش محصول در مخزن یا گان مخصوص قرار داده شود. اکنون چسب آماده مصرف است و با هر بار فشار به اهرم از انتهای کارتریج خارج می شود.

اگر محصول از انواع سوسیسی باشد، ابتدا باید مخزن را آماده کرده و دهانه اهرم فشار داده شود. سپس فلنج پلاستیکی متصل شده و دهانه بسته شود. در ادامه نازل چسب در دهانه قرار داده شده و چسب سوسیسی پلی اورتان داخل گانر مخصوص قرار گرفته و آماده استفاده می شود. درنهایت با فشار اهرم می‌توان چسب را خارج کرده و در سطوح مختلف مورد استفاده قرار داد.

معایب انواع چسب پلی اورتان

قرار گرفتن این محصول در کنار آب و نمک، قارچ و مواد میکروبی در طولانی مدت می تواند موجب کاهش کیفیت محصول و یا تخریب آن گردد و این از معایب چسب پلی اورتان است.

این محصول در تماس با پوست می تواند مشکلاتی را ایجاد نماید. ازجمله این مشکلات می توان به حساسیت های پوستی اشاره نمود.

سختی رفع لک های این چسب از روی پوست و یا سایر سطوح از دیگر معایب آن محسوب می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا