دمنوش و چای به |خواص و مضرات و روش تهیه و مصرف
دمنوش و چای به یکی از خوش عطر ترین و پرخاصیت ترین نوشیدنی ها هستند. و با طعم های مختلفی تولید شده است. به میوه ای خوش طعم و معطر از خانواده سیب است. اگرچه این میوه ممکن است به صورت خام مصرف شود، اما معمولاً به صورت پخته شده در مربا، یا در خورش ها و خوراک ، مصرف می شود. میوه به علاوه بر تانین و املاح آهکی، سرشار از مواد مغذی A و B است. روش تهیه دمنوش و چای به، بسیار ساده است و به راحتی در خانه می توان آن را تهیه کرد. برای آموزش کامل تهیه چای و دمنوش به، در ادامه با نشریه علمی جهان شیمی فیزیک همراه باشید.
میوه به چیست؟
به که به سیب طلایی معروف است از خانواده رُز بوده است. به میوه ای گرد و بشکل گلابی است و رنگ آن طلایی مایل به زرد است . سطح میوه به را کرک پوشانده است. نام علمی آن Cydonia oblonga می باشد. قسمت های پر خواص این میوه پوست و گوشت آن است. چون از مواد معدنی ، ویتامین ها،ترکیبات فنلی،آنتی اکسیدان ها و فیبر تشکیل شده است. طعم به ترش است و معمولا به را به صورت پخته مصرف میکنند.
روش تهیه دمنوش و چای به
دمنوش و چای به یکی از بهترین و معروف ترین دمنوش های جهان است که خواص فراوانی برای بدن دارد. هم چنین دم کرده هسته های میوه به نیز فواید زیادی برای بدن دارد.
دستور تهیه دمنوش به
برای تهیه دمنوش به، باید ابتدا آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و از آن به صورت تازه یا از قبل خشک شده استفاده کنید. اگر میخواهید قسمتهای خورد شده میوه را خشک کنید، میتوانید آن را در مقابل نورخورشیدبگذارید یا میتوانید آنها را در تابهای با دمای کم تفت دهید.
حتی می توانید قسمت هایی از این میوه را از قبل در آب لیمو خیس کنید و سپس آن را خشک کنید و از آن برای تهیه چای استفاده کنید.در این صورت، هر بار که نیاز به تهیه دمنوش داشتید، مقداری از این میوه خشک را مستقیماً در قوری بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید تا دم بکشد و در همان لحظه می توانید یک لیمو عمانی و یا کمی لیموی تازه به آن اضافه کنید. می توانی دبه دلخواه از هل و دارچین در این دمنوش استفاده کنید.
طرز تهیه چای به در خانه
برای تهیه چای به باید یک میوه به که کامل رسیده است، را انتخاب کنید. پوست آن را رنده کنید. به ر نده شده را ظرف بزرگی پهن کنید. اجازه دهید تا خشک شود. بعد از اینکه رنده ها خشک شدند، آنها را در قابلمه قرار دهید و بدون روغن تف دهید تا رنگ آنها تیره گردد. حالا من در واقع برای شما چای آماده کرده ام. میتوانید آن را در ظرفهای شیشهای نگه دارید و گاهی با چای ایرانی دم کنید تا خوش طعم شود.
خواص دمنوش و چای به
امیدوارم از درست کردن چای و نوشیدن آن لذت کامل ر ا برده باشید . حالا وقت رسیده است که خواص درمانی و گیاهی به آشنا شوید. در اینجا تعدادی از خواص این گیاه فوق العاده آورده شده است:
- دهان شما را معطر می کند.
- از سرطان پیشگیری می کند.
- انرژی بخش است و خستگی بدن را کاهش می دهد.
- شادی آور است.
- اشتها را زیاد می کند.
- به هضم غذا کمک می کند .
- تب بر است
- از تشکیل لخته خون جلوگیری می کند.
- تقویت کننده قلب و اعصاب است.
- از ریزش مو جلوگیری می کند و باعث رشد مو می شود.
- سطح کلسترول خون را کاهش می دهد.
- قند خون را تنظیم می کند و بر این اساس از سردردهای دیابتی جلوگیری می کند.
- بیماری هایی مانند برونشیت را بهبود می بخشد.
- تارهای صوتی را نرم می کند.
- مشکل اسهال را در مدت کوتاهی کاهش می دهد.
- افرادی که دچار بی خوابی می شوند می توانند قبل از خواب چای بنوشند.
- ادرارآور است و در نتیجه پاکسازی و شستشوی کلیه ها و سیستم ادراری را تسهیل می کند.
- بهبود و درمان التهاب چشم.
- مصرف چای برای بهبود زخم ها، عمدتاً زخم های معده کمک می کند.
- کبد را تقویت می کند، که باعث می شود عملکرد صحیح کبد و پاکسازی آن میشود
- تقویت کننده اعصاب، نشاط آور و ضد وسواس و افسردگی است.
تاثیر چای به بر بیماری های قلبی عروقی
این چای دارای ترکیبات زیادی همراه با پکتین است. پکتین می تواند از لخته شدن خون در داخل رگ ها جلوگیری کند. گردش خون در داخل بدن را بهبود می بخشد و قلب کرونری را به درستی پمپ می کند و باعث می شود انسان کمتر دچار حمله قلبی شود. فلاونوئیدهای موجود در این چای نیز ترکیبات موثر دیگری هستند که افراد را کمتر مستعد ابتلا به اختلالات قلبی عروقی می کنند.
خواص چای به بر بارداری
همیشه به زنان باردار پیشنهاد شده است که برای داشتن فرزندانی زیبا از یک بسط اوج استفاده کنند. با این حال، مشابه این وسایل، این نوشیدنی با مواد مغذی ب می تواند دیواره های رحم را تقویت کرده و از سقط جنین در ماه های اولیه بارداری جلوگیری کند. همچنین، این نوشیدنی میوهای ممکن است تأثیر باکیفیتی در جلوگیری از حالت تهوع و استفراغ مکرر در زنان باردار داشته باشد. لازم به ذکر است که با تمام چای ها، زنان باردار همچنان باید با استفاده از این چای یا مقدار مصرف آن به پزشک مراجعه کنند.
تاثیر چای بر روی مو
این نوشیدنی میوه ای می تواند از ریشه مو حمایت کرده و از ریزش مو جلوگیری کند. افراد انحصاری می توانند از اثرات این چای برای پرکردن موهای خود با مصرف منظم لذت ببرند
خواص چای به برای دستگاه گوارش
این نوشیدنی به دلیل فیبر بالایی که دارد میتواند تاثیر فوقالعادهای روی ویژگیهای دستگاه گوارش داشته باشد. این چای از تنبلی روده و ورم معده جلوگیری می کند، حالت تهوع مکرر، استفراغ طولانی مدت، اسهال خونی و… را درمان می کند. انسان نیز می تواند با خوردن این چای به هضم وعده های غذایی خود کمک کند. این چای همچنین می تواند آلاینده ها را در بدن دفع کند.
طبیعت دمنوش و چای به
دارای طبیعتی معتدل است، در حالی كه دانه آن یا همان بهدانه طبیعتی سرد و تر دارد.
روش مصرف دمنوش و چای به
توصیه می شود چای برگ به یا دمنوش برگ به را حتما روزانه یک لیوان مصرف کنید . از مهمترین خواص دمنوش به یا چای درخت به باز کردن عروق قلبی است.
- چای سبز سنچا ژاپنی چیست؟ نحوه دم کردن تا عوارض و فواید
- خواص و فواید چای بابونه در دوران شیر دهی چیست؟
- علف چای فواید و موارد مصرف آن
- چای ماته چیست و از فواید فوق العاده آن چه می دانید؟
- چای ماسالا چیست و از فواید فوق العاده آن چه می دانید؟
- چای ماچا چیست از خواص فوق العاده آن چه می دانید؟
- خواص و فواید چای سفید چیست و طرز تهیه آن چگونه است؟
سخن آخر
میوه به غنی از ویتامین های A و B و C است و مصرف آن درمانگر بسیاری از بیماری ها مانند عفونت های روده ای و ورم حاد روده، اسهال است. با تهیه چای و دمنوش به می توانید از خواص شگفت انگیز آن بهره مند شوید.