پودر ترومام وانیلی چیست؟ موارد و نحوه مصرف و عوارض آن
پودر ترومام وانیلی مکملی عالی است که نیاز بدن مادران به ویتامینها و مواد معدنی دوران بارداری و شیردهی را فراهم میکند. دوران بارداری و شیردهی از دوران حساس زندگی مادران است. شیرمادر تمام مواد مغذی برای رشد نوزاد را دارد. مادر باید ویتامین بیشتری مصرف کند. رژیم غذایی مادر باردار و شیرده حاوی ویتامینهای آ، ب، ث ، دی، اسیدهای چرب و ید است. اگر مادری رژیم غذایی سالم ندارد باید کمبود ویتامینها و یا مواد معدنی را با مصرف مکمل جبران کند. در نشریه جهان شیمی فیزیک از کاربرد پودر ترومام وانیلی اطلاعاتی میدهیم.
پودر ترومام وانیلی چیست
ترومام مکـمل غـذایی اسـت و ۲۵ % از پروتئینها و ۲۵ % از چربی مورد نیاز جنین و مادر را فراهم می کند. این مکمل به دلیل فیبر از یبوست بارداری جلوگیری میکند. مکمل ترومام از مشکلات و عوارض بارداری مانند افـسردگی، کم خـونـی، عقب ماندگی ذهنی جنین پیشگیری میکند. این مکمل حاوی DHA و AA و اسید سیالیک است و در تکامل سیستم عصبی جنین در دوران بارداری نقش دارد.
مواد موثر پودر ترومام
جذب کلسیم در دوره بارداری و شیردهی به رشد اسکلتی جنین و شیرخوار کمک میکند و از پوکی استخوان مادر جلوگیری میکند. این مکمل تمام کلسیم، ویتامین D و لاکتوز که سبب افزایش جذب کلسیم میشود را فراهم میکند. پری بیوتیک به جذب کلسیم و بهبود فلور طبیعی روده کمک میکند.
نیاز مادر به ویتامین A در دوره بارداری برای تکامل چشمها و سیستم عصبی جنین ضروری است. با مصرف این مکمل ۹۰ درصد نیاز روزانه ویتامین آ در دوره بارداری تامین میشود.
ویتامین سی با آهن به جذب بهتر آهن کمک زیادی میکند. ویتامینهای محلول در چربی همراه با مکمل ترومام بهتر جذب میشوند. اسید سیالیک در سرم مادر در دوران بارداری زیاد میشود.
فواید پودر ترومام
- آهن و اسید فولیک، کلسیم، ویتامین دی و اسید سیالیک
- تامین مادر و جنین در دوران بارداری و شیردهی
- بهبود کیفیت و کمیت شیر مادر
- برای بانوان باردار و شیرده
- تامین ۲۵ % از پروتئین ها و ۲۵ % از چربی های روزانـه جنین و مادر
- حاوی فیبر و جلوگیری از یبوست بارداری
- پیش گیری از افـسردگی مادر، کم خـونـی، کرتـینـیسـم
بهترین زمان مصرف پودر ترومام
دو پیمانه سر صاف از مکمل ودر را داخل لیوان آب حل کرده و میل کنید. دمای آب سرد و یا ۴۵ درجه باشد. آب سرد به حفظ کیفیت ویتامینها کمک می کند.
ترکیبات پودر ترومام
شیر فاقد چربی، پروتئین وی، روغنهای گیاهی، ساکارز، لاکتوز، املاح معدنی و انواع ویتامینها، اینولین، اسید سیالیک، کولین، تورین، اسید آراشیدونیک، اسید دوکوزاهگزانوئیک، اینوزیتول، طعم دهنده، ال کارنیتین است.
تغذیه در دوران شیردهی: پودر ترومام برای افزایش شیر
تغذیه با شیر مادر می تواند گیج کننده باشد. چقدر باید بخوری؟ از چه چیزی باید اجتناب کرد؟ رژیم غذایی شما چه تاثیری بر کودک شما دارد؟ این نکات مهم تغذیه را دنبال کنید.
اگر به نوزاد خود شیر می دهید، مواد مغذی را به کودک خود می دهید که باعث رشد و سلامتی می شود. مصرف پودر ترومام وانیلی برای بهبود و حفظ سلامت بانوان لازم است.
آیا در دوران شیردهی به کالری اضافی نیاز دارم
بله، ممکن است لازم باشد کمی بیشتر بخورید – حدود ۳۳۰ تا ۴۰۰ کالری اضافی در روز – تا انرژی و تغذیه لازم برای تولید شیر را به شما بدهد.
برای دریافت این کالری اضافی، گزینه های غنی از مواد مغذی را انتخاب کنید، مانند یک تکه نان سبوس دار با یک قاشق غذاخوری (حدود ۱۶ گرم) کره بادام زمینی، یک موز یا سیب متوسط، و ۸ اونس (حدود ۲۲۷ گرم) ماست. .
در دوران شیردهی چه غذاهایی بخورم
غذاهای غنی از پروتئین مانند گوشت بدون چربی، تخم مرغ، لبنیات، لوبیا، عدس و غذاهای دریایی با جیوه کم را انتخاب کنید.
برای اطمینان از اینکه شما و کودکتان تمام ویتامین های مورد نیاز خود را دریافت می کنید، ممکن است ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی شما مصرف پودر ترومام وانیلی را توصیه کند.
در دوران شیردهی به چه مقدار مایعات نیاز دارم
زمانی که تشنه هستید بنوشید و اگر ادرارتان زرد تیره به نظر می رسد بیشتر بنوشید. مراقب آب میوه ها و نوشیدنی های شیرین باشید. قند بیش از حد می تواند به افزایش وزن کمک کند – یا تلاش شما برای کاهش وزن بارداری را خراب کند. کافئین بیش از حد مصرف نکنید. خود را به مصرف بیش از ۲ تا ۳ فنجان (۱۶ تا ۲۴ اونس) نوشیدنی های کافئین دار در روز محدود کنید. کافئین موجود در شیر مادر ممکن است کودک شما را تحریک کند یا خواب او را مختل کند.
در مورد رژیم گیاهخواری و شیردهی چطور
اگر از یک رژیم گیاهخواری پیروی می کنید، انتخاب غذاهایی که مواد مغذی مورد نیازتان را در اختیار شما قرار می دهند بسیار مهم است. مثلا:
منابع خوب آهن عبارتند از عدس، غلات غنی شده، سبزیجات سبز برگ، نخود فرنگی و میوه های خشک مانند کشمش. برای کمک به جذب آهن در بدن، غذاهای غنی از آهن را همراه با غذاهای سرشار از ویتامین C مانند مرکبات مصرف کنید.
برای پروتئین، منابع گیاهی مانند محصولات سویا و جایگزین های گوشت، حبوبات، عدس، آجیل، دانه ها و غلات کامل را در نظر بگیرید. تخم مرغ و لبنیات گزینه های دیگر هستند.
محصولات غنی شده با کلسیم و غنی شده، مانند آب میوه، غلات، شیر سویا، ماست سویا و توفو.
مکمل ها را در نظر بگیرید. ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی شما احتمالا مکمل ویتامین B12 روزانه را توصیه می کند. ویتامین B-12 تقریبا به طور انحصاری در محصولات حیوانی یافت میشود، بنابراین دریافت کافی در رژیمهای گیاهخواری دشوار است. اگر ماهی نمی خورید، ممکن است در مورد مصرف مکمل امگا ۳ با پزشک خود صحبت کنید.
اگر غذاهای غنی شده با ویتامین D – مانند شیر گاو و برخی غلات – به اندازه کافی نمی خورید و در معرض نور خورشید قرار نمی گیرید، ممکن است به مکمل های ویتامین D نیاز داشته باشید. کودک شما برای جذب کلسیم و فسفر به ویتامین D نیاز دارد. ویتامین D بسیار کم می تواند باعث راشیتیسم، نرم شدن و ضعیف شدن استخوان ها شود. اگر به کودکتان مکمل ویتامین D هم میدهید، به پزشک و پزشک کودکتان اطلاع دهید.
چه غذاها و نوشیدنی هایی را در دوران شیردهی باید محدود یا از آنها پرهیز کنم
برخی از غذاها و نوشیدنی ها در دوران شیردهی شایسته احتیاط هستند. مثلا:
کافئین: از نوشیدن بیش از ۲ تا ۳ فنجان (۱۶ تا ۲۴ اونس) نوشیدنی های کافئین دار در روز خودداری کنید.
ماهی: غذاهای دریایی می توانند منبع خوبی از پروتئین و اسیدهای چرب امگا ۳ باشند. با این حال، بیشتر غذاهای دریایی حاوی جیوه یا سایر آلایندهها هستند. قرار گرفتن در معرض مقادیر بیش از حد جیوه از طریق شیر مادر می تواند برای سیستم عصبی در حال رشد کودک خطر ایجاد کند. برای محدود کردن قرار گرفتن در معرض کودک، از غذاهای دریایی که دارای جیوه بالایی هستند، از جمله اره ماهی، شاه ماهی خال مخالی و کاشی ماهی پرهیز کنید.
آیا رژیم غذایی من ممکن است باعث شود که کودک واکنش آلرژیک داشته باشد
برخی از غذاها یا نوشیدنی های موجود در رژیم غذایی شما می توانند باعث تحریک پذیری کودک یا واکنش آلرژیک شوند. اگر کودک شما زود پس از شیردهی دچار بثورات، اسهال یا خس خس سینه شد، با پزشک خود مشورت کنید.
اگر مشکوک هستید که چیزی در رژیم غذایی شما ممکن است روی کودک شما تاثیر بگذارد، تا یک هفته از خوردن غذا یا نوشیدنی خودداری کنید تا ببینید آیا تفاوتی در رفتار کودک شما ایجاد می کند یا خیر. اجتناب از برخی غذاها مانند سیر، پیاز یا کلم ممکن است کمک کننده باشد.
به یاد داشته باشید، در دوران شیردهی نیازی به رژیم غذایی خاصی نیست. به سادگی روی انتخاب های سالم تمرکز کنید – و شما و کودکتان از این پاداش ها بهره مند خواهید شد.
۵ راه برای افزایش تولید شیر مادر
تقریبا ۷۵ درصد از مادران جدید، شیردهی را به نوزادان خود شروع میکنند. برای بسیاری از زنان، شیر شما خوب است. با این حال، اگر نیاز به افزایش تولید شیر مادر دارید، راه هایی برای انجام آن وجود دارد.
چگونه تولید شیر مادر را افزایش دهیم: موارد زیر مواردی است که می توانید برای افزایش تولید شیر مادر انجام دهید. اینکه چقدر طول می کشد تا میزان شیر شما افزایش یابد، بستگی به این دارد که میزان شیر شما در ابتدا چقدر کم است و چه چیزی در تولید کم شیر مادر نقش دارد. بسیاری از این روش ها، اگر قرار است برای شما کارساز باشند، باید ظرف چند روز شروع به کار کنند.
بیشتر اوقات شیر به کودکتان دهید
وقتی کودک سینه شما را میمکد، هورمونهایی ترشح میشوند که سینههای شما را برای تولید شیر تحریک میکنند. این همان رفلکس است. رفلکس افت پایین زمانی است که ماهیچه های سینه منقبض می شوند و شیر را از طریق مجاری حرکت می دهند، که مدت کوتاهی پس از شروع شیردهی نوزاد اتفاق می افتد. هر چه بیشتر شیر بدهید، سینه های شما شیر بیشتری تولید می کنند.
بین شیردهی سینه را پمپ کنید
پمپاژ بین شیردهی نیز می تواند به افزایش تولید شیر کمک کند. گرم کردن سینهها قبل از پمپاژ میتواند به شما کمک کند تا راحتتر و راحتتر پمپاژ کنید.
سعی کنید هر زمان که:
پس از شیر خوردن شیر باقی مانده است.
کودک شما شیر خوردن را از دست داده است.
از دو سینه شیر بدهید
در هر بار شیردهی به کودک خود از هر دو سینه شیر بدهید.
سایر غذاها، گیاهان دارویی و مکمل ها
برخی غذاها و گیاهان دیگری وجود دارند که تولید شیر مادر را افزایش میدهند. برخی از آنها مانند شنبلیله در کمتر از هفت روز اثر میگذارند. این غذاها و گیاهان عبارتند از:
- سیر
- زنجبیل
- زغال اخته
- رازیانه
- مخمر ابجو
- یونجه
- اسپیرولینا
همیشه قبل از مصرف مکمل جدید با پزشک خود صحبت کنید، به خصوص در هنگام شیردهی. حتی داروهای طبیعی نیز می توانند عوارض جانبی ایجاد کنند.
دلایل بالقوه کمبود شیر
عوامل متعددی وجود دارد که می تواند با رفلکس افت پایین تداخل کند و باعث کم شدن شیر شود، از جمله:
عوامل عاطفی: اضطراب، استرس و حتی خجالت میتواند با رفلکس فروکش تداخل کند و باعث شود شیر کمتری تولید کنید.
شرایط پزشکی: برخی از شرایط پزشکی ممکن است با تولید شیر تداخل داشته باشند. این شرایط عبارتند از:
- فشار خون بالا ناشی از بارداری
- دیابت
- سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)
- داروهای خاص: داروهایی که حاوی پسودوافدرین هستند، مانند داروهای سینوس و آلرژی، و انواع خاصی از کنترل بارداری هورمونی ممکن است تولید شیر مادر را کاهش دهند.
- جراحی قبلی سینه: جراحی سینه می تواند به اعصابی که با تولید شیر مادر مرتبط هستند آسیب برساند.
عوارض پودر ترومام وانیلی
مصرف مکملها عوارضی برای بدن ندارد اما مصرف بی رویه اش سبب بروز مشکلاتی در فرد میشود.
پودر ترومام برای چاقی
این پودر در اندازه مجازش سبب چاقی نمیشود.
پودر ترومام بهتره یا لیدی میل
هر مکملی برای مصرف بانوان در دوران بارداری یک خصوصیات منحصر بفردی دارد.