قرص ماکسی کر ایکس چیست؟ موارد، نحوه مصرف و عوارض آن
قرص مکسی کر ایکس با ویتامین سی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و مقاومت در برابر انواع بیماری ها میشود. زینک سبب بهبود سلامت مو، ناخن و پوست می شود و این قرص جراحات و زخم ها را ترمیم میکند. این قرص سبب افزایش قد و بلوغ جنسی می شود. شستن دست ها، استراحت، تغذیه سالم، نوشیدن مایعات، دوری از تماس نزدیک با افراد بیمار و تزریق واکسن سبب کاهش ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا میشود. نشریه جهان شیمی فیزیک از زینک و ویتامین سی مطالبی منتشر کرده ولی در این مطلب شما را با قرص مکسی کر ایکس آشنا میکنیم.
قرص maxi care x برای چیست
قرص ماکسیکر ایکس دارای روی و ویتامین سی است و باعث تولید و فعالیت گلبولهای سفید خواهد شد. سبب حفظ سلامت پوست، افزایش رشد و استحکام مو و ناخن و درمان آکنه میشود. ویتامین C در سنتز کلاژن، حفظ انعطاف پذیری، ترمیم و رطوبت پوست نقش دارد.
قرص مکسی کر ایکس
قرص مکسی کر ایکس دارای ویتامین سی است و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و مقاومت بدن در برابر انواع بیماری ها مانند سرماخوردگی و آنفولانزا، عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی – بینی، دهان، گلو و ریه ها افزایش میدهد. عفونت ها توسط ویروس ها ایجاد می شوند. سرماخوردگی و آنفولانزا علائم مشابهی دارند. با این حال، علائم سرماخوردگی معمولا خفیفتر از علائم آنفولانزا هستند و کندتر رشد میکنند.
ویژگی قرص ماکسی کر ایکس
موارد زیر از ویژگی قرص ماکسی کر ایکس است:
- بهبود سیستم ایمنی بدن
- تامین روی مورد نیاز بدن
- بهبود زخم ها و پیشگیری از آکنه
- حفظ سلامت پوست و مو
- ترمیم جراحات و سوختگی در افراد دیابتی
- جذب آهن و تشکیل گلبولهای قرمز
- افزایش قد و بلوغ جنسی
- سلامت پوست، مو و ناخن
قرص maxi care x برای چیست
قرص ماکسی کر ایکس مکمل آقایان است. زینک موجود در قرص ماکسیکر سبب بلوغ جنسی مردان و افزایش میل جنسی و باروری در مردان و زنان میشود.
نحوه مصرف قرص ماکسی کر ایکس
روزی یک قرص ماکسی کر ایکس با غذا مصرف شود.
عوارض قرص مکسی کر ایکس
قرص مکسی کر ایکس دارای ویتامین سی است و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و مصرف زیادش سبب صدمه به عروق و عوارض کلیوی، عصبی و قلبی میشود.
نکات پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا
سرماخوردگی و آنفولانزا باعث بیماری های قابل توجهی می شود، زندگی اجتماعی ما را تحت تاثیر قرار می دهد و هزینه های زیادی را برای ما به همراه دارد. هر سال یک فرد بالغ به طور متوسط ۲-۴ بار سرماخورده می شود و کودکان ۶-۸ بار سرماخوردگی را تجربه می کنند. سرماخوردگی معمولا ۷ تا ۱۰ روز طول میکشد و باعث میشود زمان زیادی از کار، در رختخواب و احساس ناخوشی بهوجود بیاید. آنفولانزا کمتر شایع است، اما جدی تر از سرماخوردگی است. با این حال، از هر پنج استرالیایی یک نفر در زمستان به آنفولانزا مبتلا می شود و کودکان بیش از دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند.
از آنجایی که هیچ درمانی برای سرماخوردگی یا آنفولانزا وجود ندارد، پیشگیری بهترین راهبرد برای به حداقل رساندن اختلالات در زندگی کاری و اجتماعی است.
افراد بیشتری در ماه های زمستان به دلیل تغییرات آب و هوایی به سرماخوردگی یا آنفولانزا مبتلا می شوند و زمان بیشتری را در داخل خانه می گذرانند که ویروس های عامل این بیماری ها به راحتی پخش می شوند.
در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا باید مراقب بهداشت باشید، زیرا وقتی فردی سرماخورده یا آنفولانزا میگیرد، مسری است و میتواند شروع به انتشار ویروسی کند که باعث بیماری او میشود تا حدود ۲۴ سال قبل از شروع علائمی که باعث احساس ناخوشایندی شود.
دستان خود را بشویید
رعایت بهداشت دست در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا حیاتی است. سرماخوردگی و آنفولانزا می تواند از طریق قطرات آئروسل ناشی از سرفه و عطسه و با لمس سطوحی که افراد آلوده با آنها در تماس بوده اند منتقل شوند. این ویروس معمولا زمانی وارد بدن شما می شود که بینی، دهان یا چشم های خود را با دست های آلوده لمس می کنید.
بهتر است شستن دست ها را به مدت حداقل ۱۰ تا ۱۵ ثانیه در آب گرم و صابون عادت دهید، به خصوص بعد از سرفه یا عطسه و قبل از غذا خوردن. شستن دست ها را نیز به کودکان آموزش دهید. اگر به آب دسترسی ندارید، می توانید از ژل دست ضدعفونی کننده الکلی با حداقل ۶۰ درصد الکل استفاده کنید.
از شلوغی و افراد بیمار خودداری کنید
گاهی اوقات تشخیص افراد بیمار دشوار است، زیرا افرادی که عفونی هستند ممکن است در مراحل اولیه بیماری خود علائمی نداشته باشند. سعی کنید از افرادی که می شناسید سرماخوردگی یا آنفولانزا دارند دوری کنید و در طول فصل آنفولانزا از مناطق شلوغ دوری کنید تا احتمال عفونت شما کاهش یابد. این امر به ویژه برای نوزادان در چند ماه اول زندگی بسیار مهم است.
سطوح را ضد عفونی کنید
سطوح خانگی (مانند دستگیرههای در، کلیدها و تلفنها) را تمیز نگه دارید، زیرا میتوانند چندین ساعت حامل ویروس باشند. این سطوح را به طور مرتب پاک و ضد عفونی کنید. افراد باید از حوله یا دستمال کاغذی جداگانه در آشپزخانه و حمام استفاده کنند، به خصوص برای کسانی که سرماخوردگی یا آنفولانزا دارند. دستمالها را بلافاصله پس از استفاده بیرون بیاورید زیرا میتوانند ویروس را به سطوح منتقل کنند.
گرم و خشک بمانید
گرم و خشک ماندن از سرماخوردگی و آنفولانزای ناشی از ویروس ها جلوگیری نمی کند. اما زمانی که به ویروس سرماخوردگی یا آنفولانزا مبتلا هستید، گرم و خشک ماندن ممکن است احتمال ابتلای شما به علائمی مانند سرفه و عطسه را کاهش دهد. این به این دلیل است که سرماخوردگی باعث باریک شدن رگهای خونی بینی میشود و زمانی که خون کمتری در داخل و خارج بینی جریان دارد، ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا تکثیر آسانتری پیدا میکند.
اگر سالم هستید، سیستم ایمنی بدن شما قوی تر است و بهتر می تواند با عفونت مبارزه کند. شما می توانید مکانیسم های مقاومت طبیعی بدن خود را با خوب غذا خوردن، فعال ماندن بدنی علیرغم هوای سرد و خواب کافی تقویت کنید.
تغذیه سالم
خوردن یک رژیم غذایی متعادل مواد مغذی و ویتامین های مورد نیاز بدن را برای کمک به سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عفونت فراهم می کند. از غذاهای حاوی مواد شیمیایی گیاهی مانند میوه ها و سبزیجات سبز تیره، قرمز و زرد استفاده کنید.
غذاهای حاوی روغن های سالم مانند ماهی قزل آلا، کفیر، ماهی تن، بذر کتان و گردو نیز مانند غذاهای غنی از ویتامین C مانند پرتقال و گوجه فرنگی برای سیستم ایمنی بدن عالی هستند. ویتامین E و سلنیوم دو ریز مغذی دیگر تقویت کننده سیستم ایمنی هستند که باید در رژیم غذایی خود بگنجانید. کلم بروکلی، کلم بروکسل و بادام همگی منابع خوبی از ویتامین E هستند و گوشت و مرغ سرشار از سلنیوم هستند. خوردن روزانه یک وان ماست می تواند احتمال سرماخوردگی را تا ۲۵ درصد کاهش دهد.
سایر عادات غذایی سالم که می توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند عبارتند از:
- هر روز یک صبحانه سالم بخورید.
- غذاها را به جای سرخ کردن کباب کنید، بخارپز کنید یا بپزید.
- غذاهای شیرین را در حد اعتدال مصرف کنید.
- میوه و سبزیجات فراوان بخورید.
اگر نیاز به بهبود رژیم غذایی خود دارید، سعی کنید تغییرات را به تدریج ایجاد کنید، برای مثال با افزودن یک عادت سالم در روز.
خواب کافی
خواب کافی همچنین به تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن شما کمک می کند. شما باید حداقل ۷-۸ ساعت در شب بخوابید. افرادی که کمتر از ۷ ساعت در شب می خوابند، تقریبا ۳ برابر بیشتر از افرادی که بیش از ۸ ساعت در شب می خوابند، در معرض سرماخوردگی هستند. استراحت مهم است. داروهای گیاهی: برخلاف تصور رایج، داروهای گیاهی مانند ویتامین C، اکیناسه و روی از سرماخوردگی جلوگیری نمی کنند.
استرس را کاهش دهید
افرادی که تحت استرس هستند معمولا سیستم ایمنی ضعیفی دارند، بنابراین احتمال بیشتری دارد که بیمار شوند و علائم شدیدتری را تجربه کنند. افرادی که اجتماعی تر هستند کمتر دچار بیماری می شوند. محققان بر این باورند که این به این دلیل است که افرادی که روابط اجتماعی و حمایت بیشتری دارند نسبت به افرادی که خود را حفظ می کنند کمتر دچار استرس می شوند. بنابراین اگر دچار افسردگی یا استرس هستید، سعی کنید برخی از تکنیک های آرامش بخشی را در زندگی خود بگنجانید. اگر آرام بمانید، سیستم ایمنی بدن شما مواد شیمیایی مورد نیاز برای مبارزه با عفونت (اینترلوکین) بیشتری تولید می کند.
سیگار را ترک کنید
افراد سیگاری نسبت به افراد غیر سیگاری مستعد ابتلا به بیماری های تنفسی هستند و سرماخوردگی های شدیدتر و مکرر را تجربه می کنند. این به این دلیل است که دود سیگار مجرای بینی را خشک می کند و موهایی را که غشاهای مخاطی را پوشانده اند فلج می کند، که معمولا ویروس ها را از مجرای بینی خارج می کنند.
به طور منظم ورزش کنید
ورزش منظم، به ویژه ورزش های قلبی عروقی، به تناسب اندام شما کمک می کند و سیستم ایمنی شما را تقویت می کند و آن را قادر می سازد تا عملکرد موثرتری داشته باشد. ورزش می تواند تعداد سلول های ویروس کش را در بدن شما افزایش دهد. ممکن است از همه عفونتها جلوگیری نکند، اما میتواند بهبودی را تسریع کند و شدت علائم را کاهش دهد.
تنظیم رطوبت خانه
راه های دیگر برای جلوگیری از سرماخوردگی این است که مطمئن شوید خانه شما بیش از حد گرم نمی شود و با استفاده از دستگاه های مرطوب کننده مه خنک یا بخارسازها رطوبت را افزایش دهید. رطوبت کم ایجاد شده در اثر گرما، غشاهای مخاطی مجاری بینی را خشک می کند و شما را در برابر عفونت آسیب پذیرتر می کند.
واکسن آنفولانزا
واکسن آنفولانزا یکی از بهترین راهها برای محافظت در برابر آنفولانزا را فراهم میکند و به ویژه برای افرادی که در معرض خطر بالای ابتلا به عوارض مرتبط با آنفولانزا هستند (مانند نوزادان، زنان باردار، افراد بالای ۶۵ سال یا افراد مبتلا به بیماریهای مزمن مانند آسم، دیابت یا بیماری قلبی). تعداد زیاد ویروس هایی که می توانند باعث سرماخوردگی شوند به این معنی است که هیچ واکسنی برای سرماخوردگی وجود ندارد. واکسن ها فقط در برابر یک ویروس محافظت می کنند، با این حال بیش از ۲۰۰ ویروس وجود دارد که می تواند باعث سرماخوردگی شود.
راه های دیگری برای درمان و پیشگیری از آنفولانزا چیست
داروهای تجویزی ضد ویروسی و واکسن سالانه آنفولانزا برای درمان و پیشگیری از آنفولانزا در دسترس هستند. داروهای ضد آنفولانزای تجویزی شامل آمانتادین (Symmetrel®)، ریمانتادین (Flumadine®)، زانامیویر (Relenza®) و اوسلتامیویر (Tamiflu®) هستند. این داروها آنفولانزا را درمان نمیکنند، اما میتوانند علائم را خفیفتر کرده و شما را سریعتر احساس بهتری کنند. آنها فقط زمانی موثر هستند که در ۴۸ ساعت اول علائم مشابه آنفولانزا استفاده شوند.
اگر سرماخوردگی یا آنفولانزا بدتر شود چه اتفاقی می افتد
سرماخوردگی یا آنفولانزا که بدتر می شود می تواند منجر به موارد زیر شود:
- پنومونی
- برونشیت
- عفونت های سینوسی
- عفونت گوش
- بدتر شدن مشکلات سلامتی موجود مانند آسم و نارسایی قلب
کپسول مکسی برای چاقی
قرص مکسی برای چاقی طراحی نشده است. اما بعلت داشتن انواع ویتامینها و زینک سبب افزایش اشتها میشود.
قیمت قرص maxi care x
قیمت قرص مکسی کر طبق نرخ ارز و واردات مواد اولیه دارویی تفاوت دارد.
قرص ماکسی کر ایکس برای اسپرم
سبب حفظ سلامت پوست، مو و ناخن،، توانایی بدن برای مقابله با بیماری های مختلف، ترمیم جراحات و سوختگی در افراد دیابتی، درمان آکنه، افزایش قد و بلوغ جنسی و تشکیل گلبول های قرمز میشود.
هشدار در مصرف قرص ماکسی کر ایکس
مصرف قرص ماکسی کر ایکس در دوران بارداری و شیردهی احتیاط شود. قرص ماکسی کر ایکس برای تشخیص، پیشگیری یا درمان نیست. دوز توصیه شده را بدون نظر با پزشک افزایش ندهید.
شرایط نگهداری از قرص ماکسی کر ایکس
قرص ماکسی کر ایکس را دور از نور و در دمای ۱۵ تا ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری کنید.