Fa_flag   En_flag
company1
company2
company3
company0
پزشکی

قرص سلکوکسیب (Celecoxib) چیست؟ از موارد مصرف تا عوارض آن

این دارو برای درمان میگرن استفاده می شود. به تسکین سردرد، درد و سایر علائم میگرن (از جمله حالت تهوع، حساسیت به نور/صدا) کمک می کند. درمان سریع به شما کمک می کند تا به روال عادی خود بازگردید و ممکن است نیاز شما به سایر داروهای مسکن را کاهش دهد. سلکوکسیب یک داروی ضد التهابی غیر استروئیدی است که به طور خاص یک مهارکننده COX-2 است. این کار با مسدود کردن تولید برخی از مواد طبیعی در بدن شما که باعث التهاب می شوند، عمل می کند. این اثر به کاهش تورم، درد یا تب کمک می کند. نشریه جهان شیمی فیزیک از متفورمین و استامینوفن مقالاتی منتشر کرده است. در این مطلب شما را با قرص سلکوکسیب آشنا میکنیم.

قرص سلکوکسیب ۲۰۰ برای چی خوبه

قرص سلکوکسیب ۲۰۰ یک داروی ضد التهابی غیر استروئیدی است. برای درمان دردهای خفیف تا متوسط و کمک به تسکین علائم آرتریت (مانند استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید یا آرتریت روماتوئید نوجوانان) مانند التهاب، تورم، سفتی و درد مفاصل استفاده می‌شود. با این حال، این دارو آرتروز را درمان نمی کند و تنها تا زمانی که به مصرف آن ادامه دهید به شما کمک می کند.

سلکوکسیب همچنین برای درمان اسپوندیلیت آنکیلوزان، که نوعی آرتریت است که مفاصل ستون فقرات را تحت تاثیر قرار می دهد، استفاده می شود. این دارو همچنین ممکن است برای درمان دردهای حاد و دردهای قاعدگی استفاده شود.

سلکوکسیب همچنین برای درمان سردردهای میگرنی حاد با یا بدون اورا استفاده می شود. اما این دارو برای پیشگیری از میگرن استفاده نمی شود.

نحوه استفاده از محلول خوراکی سلکوکسیب

قبل از شروع استفاده از سلکوکسیب و هر بار که دوباره پر می‌کنید، راهنمای دارو و دستورالعمل‌های استفاده ارائه شده توسط داروساز را بخوانید.

این دارو را به صورت خوراکی با یا بدون غذا طبق دستور پزشک، در اولین علائم میگرن مصرف کنید. دوز بر اساس وضعیت پزشکی شما است. این دارو را فقط در صورت نیاز مصرف کنید. بیش از یک دوز در یک دوره ۲۴ ساعته مصرف نکنید.

این دارو در یک بطری عرضه می شود. مقدار دارو در بطری معمولا برای یک دوز استفاده می شود. اگر به شما دستور داده شد که تمام داروهای موجود در بطری را مصرف کنید، دارو را مستقیما از بطری بنوشید. اگر به شما توصیه شده است که فقط از نصف مقدار دارو در هر دوز استفاده کنید، دوز را با دقت با استفاده از یک دستگاه اندازه گیری/قاشق مخصوص اندازه گیری کنید. پس از مصرف دوز داروی مصرف نشده را دور بریزید. داروی استفاده نشده باقیمانده در بطری را برای استفاده بعدی ذخیره نکنید.

پس از مصرف دارو، می توانید تا یک لیوان کامل آب (۸ اونس یا ۲۴۰ میلی لیتر) بنوشید، مگر اینکه پزشک به شما دستور دیگری بدهد.

اگر در هر ماه ۱۰ روز یا بیشتر از داروهای حملات میگرنی استفاده می کنید، این داروها ممکن است در واقع سردرد شما را بدتر کنند (سردرد ناشی از مصرف بیش از حد دارو). از داروها بیشتر یا بیشتر از زمان تجویز شده استفاده نکنید. در صورتی که نیاز به استفاده بیشتر از این دارو دارید، یا اگر دارو به خوبی کار نمی کند، یا اگر سردرد شما بدتر می شود، به پزشک خود اطلاع دهید.

قرص سلکوکسیب (Celecoxib) چیست؟ از موارد مصرف تا عوارض آن
قرص سلکوکسیب (Celecoxib) چیست؟ از موارد مصرف تا عوارض آن

نحوه مصرف قرص سلکوکسیب

سلکوکسیب به صورت کپسول خوراکی می آید. کپسول سلکوکسیب معمولا یک یا دو بار در روز مصرف می شود. اگر تا ۲۰۰ میلی گرم کپسول سلکوکسیب را همزمان مصرف می کنید، می توانید دارو را با یا بدون غذا مصرف کنید. اگر بیش از ۲۰۰ میلی گرم کپسول سلکوکسیب را همزمان مصرف می کنید، باید دارو را همراه غذا مصرف کنید. اگر مطمئن نیستید که باید داروی خود را با غذا مصرف کنید یا خیر از پزشک یا داروساز خود بپرسید. برای اینکه مصرف کپسول سلکوکسیب را به خاطر بسپارید، آن را هر روز تقریباً در زمان(های) یکسانی مصرف کنید.

اگر نمی توانید کپسول ها را قورت دهید یا اگر این دارو را به کودک می دهید، می توانید کپسول ها را باز کنید و محتویات آن را روی یک قاشق چایخوری سس سیب سرد یا دمای اتاق بپاشید. می توانید مخلوط را از قبل آماده کرده و تا ۶ ساعت در یخچال نگهداری کنید. هنگامی که برای مصرف دارو آماده شدید، تمام مخلوط را ببلعید. سپس آب بنوشید تا مخلوط شسته شود و مطمئن شوید که همه آن را بلعیده اید.

کاربردهای دیگر قرص سلکوکسیب

سلکوکسیب همچنین گاهی اوقات همراه با جراحی و سایر درمان‌ها برای کاهش تعداد پولیپ‌ها (رشدهای غیرطبیعی) در کولون (روده بزرگ) و رکتوم در بیماران مبتلا به پولیپوز آدنوماتوز خانوادگی (شرایطی که در آن صدها یا هزاران پولیپ در روده بزرگ شکل می‌گیرد، استفاده می‌شود. سرطان ممکن است ایجاد شود).

اقدامات احتیاطی قبل از مصرف قرص سلکوکسیب

اگر به قرص سلکوکسیب، آسپرین یا سایر NSAID ها مانند ایبوپروفن (ادویل، موترین) و ناپروکسن، داروهای سولفا، هر داروی دیگر یا هر یک از مواد غیرفعال در کپسول سلکوکسیب حساسیت دارید، به پزشک و داروساز خود اطلاع دهید.

داروهای ذکر شده در بخش هشدار مهم و هر یک از موارد زیر را ذکر کنید: مهارکننده‌های آنزیم مبدل آنژیوتانسین مانند بنازپریل، مسدود کننده های گیرنده آنژیوتانسین، مسدودکننده های بتا مانند آتنولول، دیورتیک ها، فلوکونازول (دیفلوکان)؛ لیتیوم، متوترکسات، پزشک ممکن است نیاز به تغییر دوز داروهای شما داشته باشد یا شما را به دقت از نظر عوارض جانبی تحت نظر داشته باشد. بسیاری از داروهای دیگر نیز ممکن است با سلکوکسیب تداخل داشته باشند، بنابراین حتماً پزشک خود را در مورد تمام داروهایی که مصرف می کنید، حتی داروهایی که در این لیست وجود ندارند، مطلع کنید.

در صورت داشتن یا داشتن هر یک از شرایط ذکر شده در بخش هشدار مهم یا آسم، به پزشک خود اطلاع دهید، به خصوص اگر مکرر آبریزش بینی یا پولیپ بینی (تورم دیواره بینی) نیز دارید. تورم دست ها، بازوها، پاها، مچ پا، یا ساق پا؛ نارسایی قلبی؛ یا بیماری کبدی یا کلیوی.

اگر باردار هستید به پزشک خود اطلاع دهید، برای باردار شدن برنامه ریزی کنید. یا در حال شیردهی هستند. سلکوکسیب ممکن است به جنین آسیب برساند و در صورت مصرف حدود ۲۰ هفته یا بعد از آن در دوران بارداری باعث ایجاد مشکلاتی در زایمان شود. از مصرف سلکوکسیب در حوالی یا بعد از هفته ۲۰ بارداری خودداری کنید، مگر اینکه پزشکتان این کار را به شما گفته باشد. اگر در حین مصرف سلکوکسیب باردار شدید، با پزشک خود تماس بگیرید.

اگر جراحی می کنید، از جمله جراحی دندان، به پزشک یا دندانپزشک بگویید که سلکوکسیب مصرف می کنید.

قرص سلکوکسیب (Celecoxib) چیست؟ از موارد مصرف تا عوارض آن
قرص سلکوکسیب (Celecoxib) چیست؟ از موارد مصرف تا عوارض آن

هشدار مهم در مصرف قرص سلکوکسیب

افرادی که از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (به غیر از آسپرین) مانند سلکوکسیب استفاده می کنند، ممکن است نسبت به افرادی که این داروها را مصرف نمی کنند، در معرض خطر حمله قلبی یا سکته مغزی قرار بگیرند. این رویدادها ممکن است بدون هشدار اتفاق بیفتند و ممکن است باعث مرگ شوند. این خطر ممکن است برای افرادی که برای مدت طولانی از NSAID استفاده می کنند بیشتر باشد. اگر اخیراً دچار حمله قلبی شده اید، از مصرف یک NSAID مانند سلکوکسیب خودداری کنید، مگر اینکه پزشکتان این کار را تجویز کند.

اگر شما یا هرکسی از اعضای خانواده تان مبتلا به بیماری قلبی، حمله قلبی یا سکته مغزی هستید یا تا به حال دچار بیماری قلبی، حمله قلبی یا سکته شده اید، اگر سیگار می کشید، و اگر کلسترول بالا، فشار خون بالا یا دیابت دارید یا تا به حال داشته اید، به پزشک خود اطلاع دهید. اگر هر یک از علائم زیر را تجربه کردید، فورا کمک پزشکی اورژانسی دریافت کنید: درد قفسه سینه، تنگی نفس، ضعف در یک قسمت یا طرف بدن، یا تکلم نامفهوم.

اگر تحت عمل جراحی بای پس عروق کرونر (CABG؛ نوعی جراحی قلب) قرار می گیرید، نباید قرص سلکوکسیب را درست قبل یا بلافاصله بعد از جراحی مصرف کنید.

داروهای NSAID مانند سلکوکسیب ممکن است باعث ایجاد زخم، خونریزی یا سوراخ در معده یا روده شوند. این مشکلات ممکن است در هر زمانی در طول درمان ایجاد شوند، ممکن است بدون علائم هشدار دهنده رخ دهند و ممکن است باعث مرگ شوند. این خطر ممکن است برای افرادی که به مدت طولانی از NSAID استفاده می کنند، سن آنها بالاست، سلامت ضعیفی دارند یا مقادیر زیادی الکل مصرف می کنند در حین مصرف سلکوکسیب بیشتر باشد.

اگر هر یک از داروهای زیر را مصرف می کنید به پزشک خود اطلاع دهید: داروهای ضد انعقاد (رقیق کننده های خون) مانند وارفارین (کومادین، جانتوون). آسپرین؛ سایر NSAID ها مانند ایبوپروفن (ادویل، موترین) یا استروئیدهای خوراکی مانند دگزامتازون، متیل پردنیزولون و پردنیزون؛ مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین: سیتالوپرام، فلوکستین، فلووکسامین (Luvox)، پاروکستین سرترالین یا مهارکننده های بازجذب نوراپی نفرین سروتونین همچنین اگر زخم یا خونریزی در معده یا روده یا سایر اختلالات خونریزی دارید یا تا به حال داشته اید به پزشک خود اطلاع دهید. اگر هر یک از علائم زیر را تجربه کردید، مصرف سلکوکسیب را قطع کنید و با پزشک خود تماس بگیرید: درد معده، سوزش سر دل، استفراغ ماده ای که خونی است یا شبیه تفاله قهوه است، وجود خون در مدفوع، یا مدفوع سیاه و قیری.

عوارض قرص سلکوکسیب

قرص سلکوکسیب ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند. اگر این علائم شدید است به پزشک اطلاع دهید:

  • گاز یا نفخ
  • گلو درد
  • علائم سرماخوردگی
  • یبوست
  • سرگیجه

برخی از عوارض جانبی می تواند جدی باشد. اگر هر یک از علائم زیر یا موارد ذکر شده در بخش هشدار مهم را تجربه کردید، با پزشک خود تماس بگیرید. تا زمانی که با پزشک خود صحبت نکنید، دیگر سلکوکسیب مصرف نکنید:

  • افزایش وزن غیر قابل توضیح
  • تنگی نفس یا مشکل در تنفس
  • تورم شکم، پاها، مچ پا یا ساق پا
  • اسهال
  • حالت تهوع
  • خستگی مفرط
  • خونریزی یا کبودی غیر معمول
  • خارش
  • کمبود انرژی
  • از دست دادن اشتها
  • درد در سمت راست بالای معده
  • زرد شدن پوست یا چشم
  • علائم شبیه آنفولانزا
  • تاول ها
  • تب
  • تورم صورت، گلو، زبان، لب ها، چشم ها یا دست ها
  • گرفتگی صدا
  • مشکل در بلع یا تنفس
  • پوست رنگپریده
  • ضربان قلب سریع
  • ادرار کدر، تغییر رنگ یا خونی
  • کمر درد
  • ادرار سخت یا دردناک
  • تکرر ادرار به خصوص در شب
قرص سلکوکسیب (Celecoxib) چیست؟ از موارد مصرف تا عوارض آن
قرص سلکوکسیب (Celecoxib) چیست؟ از موارد مصرف تا عوارض آن

سلکوکسیب ممکن است عوارض جانبی دیگری ایجاد کند. در صورت بروز هرگونه مشکل غیرعادی در حین مصرف این دارو با پزشک خود تماس بگیرید. تغییراتی در حس چشایی ممکن است رخ دهد.

در صورت داشتن هر گونه عوارض جانبی جدی، از جمله: سردرد شدید، درد/تورم/گرمی در کشاله ران/ساق پا، علائم مشکلات کلیوی (مانند تغییر در مقدار ادرار)، بلع دشوار/دردناک، علائم به پزشک خود اطلاع دهید. نارسایی قلبی (مانند تورم مچ پا/پا، خستگی غیرعادی، افزایش وزن غیرعادی/ ناگهانی).

این دارو به ندرت ممکن است باعث بیماری جدی (کشنده) کبد شود. در صورت داشتن علائم آسیب کبدی، مانند: تهوع/استفراغی که متوقف نمی شود، از دست دادن اشتها، درد معده/شکم، زردی چشم/پوست، ادرار تیره، به پزشک کمک کنید.

واکنش آلرژیک جدی به دارو نادر است. با این حال، در صورت مشاهده علائم یک واکنش آلرژیک جدی، از جمله: تب، تورم غدد لنفاوی، بثورات پوستی، خارش/تورم (مخصوصاً در صورت/زبان/گلو)، سرگیجه شدید، مشکل در تنفس، فوراً به پزشک کمک کنید.

تداخلات دارویی قرص سلکوکسیب

استفاده از این دارو با هر یک از داروهای زیر توصیه نمی شود. پزشک شما ممکن است تصمیم بگیرد که شما را با این دارو درمان نکند یا برخی از داروهای دیگری را که مصرف می کنید تغییر دهد.

استفاده از این دارو با هر یک از داروهای زیر توصیه نمی شود، اما ممکن است در برخی موارد مورد نیاز باشد. اگر هر دو دارو با هم تجویز شوند، پزشک ممکن است دوز یا تعداد دفعات مصرف یک یا هر دو دارو را تغییر دهد:

  • Abciximab
  • آسکلوفناک
  • استتاسین
  • آسنوکومارول
  • آمیلوراید
  • آمینپتین
  • آمی تریپتیلین
  • آمی تریپتیلین اکسید
  • آموکساپین
  • آمتولمتین گواسیل
  • آناگرلید
  • آپیکسابان
  • اردپرین
  • آرگاتروبان
  • آسسیمینیب
  • آسپرین
  • بالسالازید
  • بمیپارین
  • بندروفلومتیازید
  • بنزتیازید
  • بتامتازون
  • Betrixaban
  • بیسموت ساب سالیسیلات
  • بیوالیرودین
  • برومفناک
  • بودزوناید
  • بوفکساماک
  • بومتانید
  • کانگرلور
  • کاپسیتابین
  • Ceritinib
  • سرتوپارین
  • کلروتیازید
  • کلرتالیدون
  • کولین منیزیم تری سالیسیلات
  • کولین سالیسیلات
  • سیلوستازول
  • سیتالوپرام
  • کلومیپرامین
  • کلونیکسین
  • کلوپامید
  • کلوپیدوگرل
  • کورتیزون
  • سیکلوپنتیازید
  • سیکلوسپورین
  • Dabigatran Etexilate
  • دالتپارین
  • داناپروید
  • دفلازاکورت
  • دزیپرامین
  • دزیرودین
  • دسموپرسین
  • دسوونلافاکسین
  • دگزامتازون
  • دکسی بوپروفن
  • دکسکتوپروفن
  • دیازوکسید
  • دی بنزپین
  • دیفلونیسال
  • دیگوکسین
  • دی پیریدامول
  • دیپیرون
  • دوتیپین
  • داکسپین
  • دروکسیکام
  • دولوکستین
  • ادوکسابان
  • انوکساپارین
  • اپلرنون
  • اپوپروستنول
  • اپتیفیباتید
  • اسیتالوپرام
  • اتاکرینیک اسید
  • اتودولاک
  • اتوفنامات
  • Etoricoxib
  • فلبیناک
  • فنوپروفن
  • فپرادینول
  • فپرازون
  • تب دار
  • فلوکتافنین
  • فلوفنامیک اسید
  • فلوئوکورتولون
  • فلوکستین
  • فلوربی پروفن
  • فلووکسامین
  • Fondaparinux
  • فوروزماید
  • جینکو
  • گوسیپول
  • هپارین
  • هیدروکلروتیازید
  • هیدروکورتیزون
  • هیدروفلومتیازید
  • ایبوپروفن
  • ایلوپروست
  • ایمی پرامین
  • اینداپامید
  • اینوترسن
  • Ivosidenib
  • کتوپروفن
  • لپیرودین
  • لوومیلناسیپران
  • لیتیوم
  • لوفپرامین
  • لورنوکسیکام
  • لوکسوپروفن
  • لومیراکوکسیب
  • منیزیم سالیسیلات
  • شیرین علفزار
  • مکلوفنامات
  • مفنامیک اسید
  • ملیتراسن
  • ملوکسیکام
  • مسالامین
  • متوترکسات
  • متیکلوتیازید
  • متیل پردنیزولون
  • متولازون
  • میلناسیپران
  • مورنیفلومات
  • نابومتون
  • نادروپارین
  • ناپروکسن
  • نفازودون
  • نپافناک
  • نیفلومیک اسید
  • نیمسولید
  • نیمسولید بتا سیکلودکسترین
  • نیتیسینون
  • نورتریپتیلین
  • اولسالازین
  • اوپیپرامول
  • اگزاپروزین
  • اکسی فن بوتازون
  • پارامتازون
  • پارکوکسیب
  • پرناپارین
  • پاروکستین
  • پمترکسد
  • پنتوسان پلی سولفات سدیم
  • پنتوکسی فیلین
  • فنیدیون
  • فن پروکومون
  • فنیل بوتازون
  • فنیل سالیسیلات
  • پیکتوپروفن
  • پیروکسیکام
  • پلی تیازید
  • پراسوگرل
  • پردنیزولون
  • پردنیزون
  • پروگلومتاسین
  • پروپی فنازون
  • پروکوازون
  • پروتئین سی
  • پروتریپتیلین
  • ریبوکستین
  • رویپارین
  • ریواروکسابان
  • روفکوکسیب
  • سالیسیل آمید
  • اسید سالیسیلیک
  • سالسالات
  • سرترالین
  • سیبوترامین
  • سدیم سالیسیلات
  • اسپیرونولاکتون
  • سولفاسالازین
  • سولینداک
  • تاکرولیموس
  • تنوفوویر دیسوپروکسیل فومارات
  • تنوکسیکام
  • تیانپتین
  • اسید تیاپروفنیک
  • تیکاگرلور
  • تیکلوپیدین
  • تینزاپارین
  • تیروفیبان
  • تولفنامیک اسید
  • تولمتین
  • تورسماید
  • ترازودون
  • ترپروستینیل
  • تریامترن
  • تری کلرمتیازید
  • تریمیپرامین
  • ترولامین سالیسیلات
  • والدکوکسیب
  • ونلافاکسین
  • ویلازودون
  • ووراپاکسار
  • ورتوکستین
  • وارفارین
  • Xipamide
قرص سلکوکسیب (Celecoxib) چیست؟ از موارد مصرف تا عوارض آن
قرص سلکوکسیب (Celecoxib) چیست؟ از موارد مصرف تا عوارض آن

استفاده از این دارو با هر یک از داروهای زیر ممکن است باعث افزایش خطر عوارض جانبی خاص شود، اما استفاده از هر دو دارو ممکن است بهترین درمان برای شما باشد. اگر هر دو دارو با هم تجویز شوند، پزشک ممکن است دوز یا تعداد دفعات مصرف یک یا هر دو دارو را تغییر دهد:

  • آسبوتولول
  • آلاسپریل
  • آتنولول
  • آزیلسارتان
  • آزیلسارتان مدوکسومیل
  • بنازپریل
  • بتاکسولول
  • بیسوپرولول
  • Candesartan Cilexetil
  • کاپتوپریل
  • کارتئولول
  • کارودیلول
  • سلیپرولول
  • انالاپریل
  • انالاپریلات
  • اپروسارتان
  • اسمولول
  • فلوکونازول
  • فوزینوپریل
  • ایربسارتان
  • لابتالول
  • لووبونولول
  • لیزینوپریل
  • لوزارتان
  • متیپرانولول
  • متوپرولول
  • موکسیپریل
  • نادولول
  • نبیولول
  • اولمسارتان مدوکسومیل
  • اکسپرنولول
  • پنبوتولول
  • پریندوپریل اربومین
  • پیندولول
  • پراکتولول
  • پروپرانولول
  • کویناپریل
  • رامیپریل
  • سوتالول
  • اسپیراپریل
  • تلمیسارتان
  • تیمولول
  • تراندولاپریل
  • والزارتان

سایر مشکلات پزشکی

سایر مشکلات پزشکی بر استفاده از دارو تاثیر میگذارند. در صورت داشتن هر مشکل پزشکی زیر، به پزشک مراجعه شود:

  • کم خونی
  • مشکلات خونریزی
  • نارسایی احتقانی قلب
  • ادم (احتباس مایعات یا تورم بدن)
  • حمله قلبی، سابقه
  • بیماری قلبی
  • فشار خون بالا (فشار خون بالا)
  • بیماری کلیوی، خفیف تا متوسط ​​
  • زخم معده یا خونریزی، سابقه
  • سکته مغزی، سابقه – با احتیاط استفاده کنید.
  • آسم حساس به آسپرین
  • حساسیت به آسپرین
  • بیماری کلیوی
  • بیماری کبد
  • آلرژی به سولفا یا سولفونامید (به عنوان مثال، سولفامتوکسازول، باکتریم یا سپترا®) – در بیماران مبتلا به این شرایط نباید استفاده شود.
  • برخی شرایط ژنتیکی (متابولیزکننده ضعیف CYP2C9 (یک آنزیم کبدی))
  • بیماری کبد، خفیف یا متوسط ​​- با احتیاط مصرف شود. ممکن است به کاهش دوز این دارو نیاز داشته باشید.
  • هیپوولمی – ابتدا باید قبل از استفاده از این دارو اصلاح شود.
  • جراحی قلب (به عنوان مثال، جراحی بای پس عروق کرونر این دارو نباید برای تسکین درد درست قبل یا بعد از جراحی استفاده شود.

آیا قرص سلکوکسیب خواب آور است

قرص سلکوکسیب بر خواب تاثیر ندارد . قرص سلکوکسیب یک داروی ضد التهاب و ضد درد برای درمان ارتورز و درد مفاصل است.

ایا کپسول سلکوکسیب مرفین دارد

از سلکوکسیب برای درمان التهاب آرتریت، روماتیسم ستون فقرات و دردهای قاعدگی استفاه می شود. سلکوکسیب در درمان کولون و پولیپ ارثی هم تاثیر دارد.

ناپروکسن یا سلکوکسیب

یک مسکن است. در دسته مهار کننده ی اختصاصی آنزیم Cox-2 است. این مهار کننده ها برخلاف انواع سنتی مثل آسپرین و ایبوپروفن، عوارض گوارشی کمتری دارند.

سلکوکسیب و کمردرد

این دارو از دسته ضد دردها است و برای درمان انواع دردها و کمر درد استفاده میشود.

قیمت قرص سلکوکسیب

قیمت این قرص مانند دیگر قرصها باتوجه به نرخ ارز و شرکت سازنده اش متفاوت است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا