Fa_flag   En_flag
company1
company2
company3
company0
تبلیغات(رپورتاژ آگهی)

راهنمای خرید و قیمت بهترین انواع پروفیل و میلگرد ساختمانی

پروفیل‌ ساختمانی، جزو عناصر مهم صنعت ساختمان هستند و از آنها به عنوان اجزای ساختاری سازه‌ها استفاده می‌شود. به کلیه مصالح ساختمانی مشتمل بر تیر آهن، میلگرد و غیره پروفیل ساختمانی گفته می‌شود و از انواع پروفیل ساختمانی، برای ساخت سازه‌های مقاوم و پایدار استفاده می‌شود.

معمولاً پروفیل‌های ساختمانی از مواد مختلفی مانند فولاد، آلومینیوم و PVC و غیره تولید می‌شوند. هر کدام از این مواد ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند. برای مثال، از پروفیل‌های فولادی به دلیل مقاومت و انعطاف‌پذیری بالا، برای ساخت سازه‌های بزرگ استفاده می‌شود.

پروفیل‌های آلومینیومی به دلیل سبکی و مقاومت در برابر زنگ‌زدگی، برای استفاده در نماها و پنجره‌ها مناسب هستند. پروفیل‌های PVC نیز به دلیل ویژگی‌های عایق‌بندی حرارتی و صوتی، در برخی از کاربردهای خاص مورد استفاده قرار می‌گیرند.

علاوه بر توجه به جنس انواع پروفیل ساختمانی، باید در زمان انتخاب به مواردی نظیر استانداردهای کیفی نیز توجه داشته باشید. استفاده از پروفیل‌های استاندارد و دارای کیفیت و ایمنی مناسب، موجب اطمینان از عملکرد و مقاومت سازه‌ می‌شود.

علاوه بر این، باید در زمان خرید پروفیل ساختمانی، به الزامات و کاربردهای پروفیل در صنعت ساختمان توجه کنید و پس از آن نسبت به خرید بهترین پروفیل استاندارد متناسب با نیازهایتان اقدام نمایید.

خرید از فروشندگان معتبر نظیر «شرکت فولاد مهر سهند» موجب می‌شود که خیالتان بابت کیفیت، ضمانت و قیمت محصولات خریداری شده آسوده باشد.

راهنمای خرید و قیمت بهترین انواع پروفیل و میلگرد ساختمانی
راهنمای خرید و قیمت بهترین انواع پروفیل و میلگرد ساختمانی

از انواع پروفیل ساختمانی چه می‌دانید؟

به مقاطع تو خالی و دارای شکل‌های هندسی مشخص نظیر دایره، مستطیل، مربع، U-شکل، L-شکل، T-شکل و غیره پروفیل گفته می‌شود. میلگرد نیز یکی از مهم‌ترین پروفیل‌های کاربردی است. خرید میلگرد و سایر پروفیل‌ها، از تولید کنندگان معتبر اهمیت زیادی دارد.

پروفیل‌ها، از جنس‌های مختلف از جمله ورق‌های فولادی، گالوانیزه، فولاد، آلومینیوم، PVC و غیره تولید می‌شوند. معمولاً از انواع پروفیل ساختمانی، در بخش‌‌های مختلف ساختمان استفاده می‌‌شود. پرکاربردترین پروفیل‌های ساختمانی، انواع فولادی، آهنی و آلومینیومی هستند.

پروفیل‌‌های ساختمانی، در بخش‌‌های مختلف ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. از برخی از پروفیل‌‌های ساختمانی، برای تولید درب و پنجره و از برخی دیگر برای افزایش استحکام سازه‌ها استفاده می‌شود.

از جمله کاربردهای رایج پروفیل‌‌های ساختمانی، می‌توان به استفاده در تیرها و ستون‌‌ها برای ساختارهای باربر، نماها، درب‌، سقف، کف‌، سیستم‌‌های تهویه و غیره اشاره کرد.

استفاده از انواع پروفیل‌های ساختمانی، به دلیل وجود ویژگی‌‌های مکانیکی عالی، مقاومت و استحکام بالا، انعطاف‌پذیری طراحی و امکان اتصال به قطعات مختلف موجب ایجاد مقاومت لازم در سازه‌ها می‌شود.

انواع پروفیل به لحاظ نحوه ساخت

پروفیل‌ها از نظر نحوه ساخت به دو دسته اصلی پروفایل‌های تولید شده با نورد سرد و پروفایل‌های تولیدی با فرآیند نورد گرم تقسیم می‌شوند. پروفیل‌های تولید شده با شیوه نورد سرد، از ورق‌های فلزی تولید می‌شوند از آنها برای تولید درب و پنجره، ناودانی و سقف کاذب استفاده می‌شود.

پروفیل‌های تولیدی با روش نورد گرم، خواص مکانیکی بالا و قابلیت باربری بیشتری دارند و از آنها در ستون‌ها، تیرها و قطعات سازه‌ای دیگر استفاده می‌شود. پروفیل‌های قوطی شکل، جزو انواع پروفیل ساختمانی تولید شده با روش نوردکاری گرم است.

انواع پروفیل به لحاظ شکل ظاهری

پروفیل‌ها به لحاظ شکل ظاهری به دو دسته پروفیل‌های باز (پروفیل z، پروفیل سپری، پروفیل کلاهی و پروفیل فرانسوی) و پروفیل‌های بسته (پروفیل های مربعی و مستطیلی، پروفیل لنگه دری، کلافی و HSS) تقسیم می شوند. انتخاب هر یک از این پروفیل‌ها، به نیازها و الزامات پروژه بستگی دارد.

 

  • پروفیل بسته مربع یا مستطیل شکل

معمولاً این پروفیل‌ها، از ورق‌های فلزی ساخته می‌شوند و از آنها در کاربردهایی نظیر ساخت درب و پنجره، ستون ساختمان‌ها، ساخت اسکلت فلزی و غیره استفاده می‌شود. طراحی بسته این پروفیل‌ها، باعث استحکام و پایداری بیشتر آنها در برابر بارهای خارجی می‌شود.

انواع پروفیل ساختمانی
انواع پروفیل ساختمانی
  • پروفیل باز Z

پروفایل زد جزو مهم‌ترین و پر کاربرترین انواع پروفیل ساختمانی شناخته می‌شوند. از این پروفیل‌ها برای ساخت قاب‌های فلزی، درب و پنجره، دریچه‌ها و راهروهای فلزی، پله و نرده، سقف شیروانی و غیره استفاده می‌شود.

 

  • پروفیل باز سپری

این پروفایل‌ها با نام پروفیل سپری T نیز نامیده می‌شود و از آنها در قسمت‌های مختلف سازه استفاده می‌شود. بیشترین کاربرد این نوع پروفیل در تولید اتصالات سازه‌های فولادی و اعضای مرکب سازه می‌باشد.

این پروفایل با اندازه‌های مختلف قاعده و ارتفاع تولید می‌شوند. از جمله مهم‌ترین کاربردهای این پروفیل می‌توان به ساخت خرپا، در و پنجره، اسکلت سقف کاذب، ساخت سقف شیروانی‌ها، اتصالات انواع سازه‌های فولادی و غیره اشاره کرد.

 

  • پروفیل باز کلاهی

یکی دیگر از انواع پروفیل‌ها، پروفیل کلاهی است. این مقطع دارای کاربردهای متنوعی است؛ مثلاً می‌توان در مرغداری‌ها برای ایجاد سطوح انتقال از این پروفیل استفاده کرد.

 

سایر انواع پروفیل ساختمانی

علاوه بر موارد فوق‌الذکر، برخی از انواع دیگر پروفیل‌های ساختمانی عبارتند از:

  • پروفیل L نبشی

یکی دیگر از انواع پروفیل ساختمانی پرکاربرد، پروفیل نبشی است. از این پروفیل‌ها در بیشتر ساخت و سازها استفاده می‌شود. یکی از پارامترهای موثر بر کاربرد پروفیل‌های نبشی، اندازه بال و ضخامت آن است.

 

  • پروفیل ناودانی

این پروفیل دارای شکل ظاهری ناودانی و مقاومت بالا در برابر بارهای خمشی و برشی است. از جمله ویژگی‌های قابل توجه این پروفیل‌ها می‌توان به قابلیت انعطاف‌پذیری در طراحی انواع سازه‌ها و امکان تحمل و  انتقال بارهای بزرگ اشاره کرد.

این پروفیل کاربردی، از فولاد ساخته شده و در ساختمان‌ها برای ساخت چارچوب‌های درب و پنجره و سیستم‌های سقف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

  • میلگرد

میلگرد یکی از انواع پروفیل ساختمانی و یکی از اجزای اصلی سازه‌ها است. از این عنصر سازه‌ای برای تحمل بارهای عمودی و ایجاد استحکام در ساختمان‌ها استفاده می‌شود. همچنین از میلگرد برای ساخت تیرها، سقف‌ها، پل‌ها و تقویت سازه استفاده می‌شود.

استفاده از میلگرد به دلیل استحکام بالا و قدرت در برابر بارهای خمشی و کششی، در صنعت ساختمانی بسیار رایج است. میلگردها در انواع عاج‌دار و بدون عاج تولید می‌شوند.

مهم‌ترین ویژگی‌های پروفیل‌های ساختمانی
مهم‌ترین ویژگی‌های پروفیل‌های ساختمانی

مهم‌ترین ویژگی‌های پروفیل‌های ساختمانی

ویژگی‌های پروفیل‌های ساختمانی می‌تواند بسته به نوع و ساخت آنها متفاوت باشد. اما در مجموع، پروفیل‌‌های ساختمانی دارای ویژگی‌های زیر هستند:

  • استحکام و سختی
  • انعطاف‌پذیری در طراحی و در دسترس بودن در اشکال و ابعاد مختلف
  • قابلیت تحمل بار
  • سهولت و سرعت ساخت
  • انتقال بار بهینه
  • قابلیت بازیافت
  • مقاومت در برابر زلزله

 

کاربردهای پروفیل‌های ساختمانی

پروفیل‌های ساختمانی، دارای کاربردهای زیادی در صنعت ساختمانی هستند. برخی از رایج‌ترین کاربردهای آنها عبارتند از:

 

  • مستحکم‌سازی سازه‌ها: از پروفیل‌های ساختمانی برای ساخت و نصب المان‌های سازه‌ای مانند ستون‌ها استفاده می‌شود.
  • ساخت عناصر فضای داخلی: از این پروفیل‌ها در فضاهای داخلی مانند دیوارها، سقف‌ها، کف‌ها و غیره استفاده می‌شود. معمولاً این پروفیل‌ها از موادی مانند آلومینیوم، فولاد و غیره ساخته می‌شوند و به عنوان اجزای پانل‌های دیواری، سقف کاذب، پوشش‌های کف و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • سیستم‌های تهویه: از پروفیل‌های ساختمانی در ساخت سیستم‌های تهویه استفاده می شود. مثلاً از این مقاطع برای ساخت کانال‌های سیستم‌های تهویه مطبوع استفاده می‌شود.
  • ساخت چارچوب در و پنجره‌ها
  • ساخت سقف سوله‌ها
  • ساخت عناصر سازه‌ای بزرگ نظیر چارچوب‌های بزرگ فولادی و فلزی

این موارد، بخشی از کاربردهای پروفیل‌های ساختمانی است. این پروفیل‌ها در صنایع دیگر نیز دارای کاربردهای متنوع دیگری می‌باشند.

 

کلام آخر

پروفیل‌های ساختمانی، عناصری هستند که از آنها برای ساخت سازه‌های مختلف استفاده می‌شود. این پروفیل‌ها از مواد مقاوم مانند فولاد و آلومینیوم ساخته می‌شوند. استفاده از پروفیل‌پروفیل‌های ساختمانی، عناصری هستند که از آنها برای ساخت سازه‌های مختلف استفاده می‌شود.پروفیل های ساختمانی سبب می‌شود که سازه‌ها قادر به تحمل بارهای زیاد، توزیع بار بهینه باشند. در صورت نیاز به خرید انواع پروفیل ساختمانی و مشاوره، با همکاران ما در مهر استیل تماس بگیرید.

منبع خبر » https://mehrsteel.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا