Fa_flag   En_flag
company1
company2
company3
company0
پزشکی

شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟

آلرژی از آن دسته از بیماری ها است که اغلب افراد به آن دچار می شوند. این بیماری می تواند بسیار آزار دهنده باشد. برخی آلرژی ها درمان قطعی ندارند و تنها به وسیله داروهای مخصوص می توان از شدت آن ها کم کرد. یکی از داروهایی که برای کم کردن شدت آلرژی مورد استفاده قرار می گیرد شربت سیپروهپتادین ترزامین است. در این مطلب از نشریه ی الکترونیکی جهان شیمی فیزیک قصد داریم تا شما را با این دارو که به منظور ضد حساسیت برای کودکان تجویز می شود، آشنا کنیم.

لازم به ذکر است شما در نشریه ی الکترونیکی جهان شیمی فیزیک می توانید اطلاعات بسیار کامل و مفیدی در رابطه با انواع داروها به دست آورید. کافی است در کادر جستجو که در قسمت سمت چپ و بالای صفحه ی اصلی سایت قرار گرفته است، نام داروی خود را وارد کرده و مقالات مربوط به آن را بخوانید. اگر به دنبال اطلاعات دارویی خاص هستید و مطلبی در رابطه با آن در سایت ما نیست، لطفا در قسمت بیان دیدگاه ها عنوان کرده تا مقاله ی کاملی در رابطه با آن برای شما قرار دهیم.

برای مثال در این مطلب دیگری از جهان شیمی فیزیک به بیان اطلاعاتی در رابطه با قرص جویدنی دیفنس کیندر برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن پرداخته ایم. خواندن آن را به شما توصیه می کنیم.

پیش از آن که بخواهیم در رابطه با شربت سیپروهپتادین ترزامین اطلاعاتی کسب کنیم، بهتر است تا کمی در رابطه با آلرژی یا حساسیت بدانیم.

شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟
شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟

آلرژی یا حساسیت چیست

آلرژی یا حساسیت نوعی بیماری رایج است که در افراد مختلف به گونه ها و شدت های مختلف بروز می کند. همان طور که گفتیم این بیماری درمان قطعی ندارد و تنها با استفاده از برخی داروهای مخصوص می توان شدت علائم ان را کاهش داد تا زندگی فرد دچار اختلال نشود.

افراد بیماری آلرژی را به انواع مختلفی تجربه می کنند که از جمله علائم آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

گرفتگی و احتقان بینی، عطسه، خارش بینی، ترشح از بینی، خارش گوش‌ ها یا سقف دهان، التهاب چشم شامل قرمزی و اشک ‌ریزی، التهاب ‌های پوستی که نواحی خاصی از پوست خشک، قرمز و خارش ‌دار می‌ شود، کهیر، آسم و مشکل در تنفس به صورت کوتاه شدن نفس، سرفه و خس خس سینه.

عملکرد آلرژی در بدن

در شرایطی که یک فرد دچار بیماری آلرژی باشد، زمانی که در معرض ماده حساسیت زا قرار گیرد، بیمار او عود می کند. ماده ی حساسیت زا که در اصطلاح علمی آلرژن نیز نامیده می شود می تواند هر چیزی باشد. دود سیگار، موی بدن حیوانات، گرده گل ها، گرد و غبار هوا و حتی برخی مواد غذایی خاص.

ماده ی آلرژن عموما از طریق استنشاق یا برخورد با پوست فرد بیمار را دچار علائم آلرژی می کند. به مجموعه اتفاقاتی که منجر به پیدایش علائم آلرژی می شود، واکنش آلرژیک می گویند. در چنین شرایطی بدن شروع به تولید نوع خاصی از آنتی بادی خواهد کرد که با اتصال به سلول های ماده حساسیت زا، سبب آزاد شدن نوعی مواد شیمیایی به درون خون خواهد شد. یکی از این مواد آزاد شده به درون خون، هیستامین نام دارد. هیستامین خود سبب بروز علائم آلرژیک در بدن می شود؛ از همین رو، داروهایی که به عنوان ضد حساسیت شناخته می شوند، آنتی هیستامین نیز نام دارند.

در مواقعی که واکنش های آلرژیک بسیار شدید شوند به آن ها حالت های آنافیلاکسی می گویند. از جمله واکنش های آنافیلاکسی می توان به خارش، تنگی نفس، سرفه، آب ریزش و عطسه شدید یا گزگز کردن دست و پا و قرمزی شدید پوست بدن،  لب، دست و صورت اشاره کرد. در صورت بروز چنین علائمی مراجعه به پزشک ضروری است.

گاهی اوقات آلرژی ها به صورت ژنتیکی به افراد منتقل خواهند شد. وجود بیماری آلرژی در بدن احتمال ابتلا به آسم و اگزما را افزایش خواهد داد. البته این موضوع نباید سبب نگرانی شما شود و در صورت مشاهده علائم آلرژی حتما به پزشک مراجعه نمایید.

شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟
شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟

آلرژی در کودکان

مشکل حساسیت و آلرژی در کودکان، یکی از مشکلات بسیار شایع است. به زبان ساده، حساسیت یا آلرژی زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به اشتباه موادی که خطرناک نیستند را آلودگی تشخیص داده و در برابر آن واکنش نشان می دهد.همان طور که گفتیم، بروز آلرژی دلایل مختلفی دارد. با این حال ابتلا به آلرژی در کودکان می تواند به زمان بارداری مادر او مربوط باشد. مصرف مواد حساسیت آور در دوران بارداری، یکی از عوامل ابتلای کودکان به آلرژی است.

در ادامه ی این مطلب ما با معرفی شربت سیپروهپتادین ترزامین شما را از نگرانی در رابطه با آلرژی کودکتان می رهانیم. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

سیپروهپتادین ترزامین چیست

شربت سیپروهپتادین ترزامین، از جمله دارو هایی است که برای رفع آلرژی در دوران کودکی به کار می رود.

این شربت ترکیبات خارق العاده ای دارد که از بروز علائم آلرژی در کودکان جلوگیری به عمل می آورد. اگر نگران سلامتی کودک خود هستید، باید به شما بگوییم که شربت سیپروهپتادین ترزامین بدون شکر است و از این نظر سلامتی کودکان شما را تهدید نخواهند کرد.

همچنین این شربت برای این که از سوی کودکان با میل و رغبت خورده شود، در طعم های میوه ای تولید شده است. این موضوع یکی از ویژگی های مثبت شربت سیپروهپتادین ترزامین به شمار می رود. این دارو در دسته داروهای آنتی هیستامینی قرار دارد. از این دارو می توان برای بزرگسالان هم استفاده کرد. با این حال بیشتر برای کودکان تجویز می شود.

شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟
شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟

ویژگی های سیپروهپتادین ترزامین

در این قسمت از مقاله، ویژگی های سیپروهپتادین ترزامین به صورت گزینه وار برای شما شرح داده ایم. در این صورت تردیدی برای تصمیم گیری شما در رابطه با مصرف این شربت برای کودک دلبندتان باقی نخواهد ماند.

ویژگی های این دارو عبارتند از:

درمان آلرژی ناشی از تب یونجه، کهیر

درمان میگرن

بهبود وضعیت جسمانی کودکان

تقویت سیستم ایمنی بدن

موارد مصرف شربت سیپروهپتادین ترزامین

جالب است بدانید این شربت علاوه بر این که برای رفع علائم حساسیت و آلرژی غذایی، فصلی، خفیف پوستی، و آلرژی‌های مربوط به خون و پلاسما مورد استفاده قرار می گیرد، به عنوان شربت اشتها آور نیز برای کودکان مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی داروهایی که از مشتقات آنتی هیستامین ها هستند، خاصیت استها آوری دارند.

در این جا ممکن است این سوال در ذهن شما ایجاد شده باشد که آیا شربت سیپروهپتادین ترزامین چاق کننده است؟ برای پاسخ به این پرسش باید بگوییم که بله این شربت با افزایش اشتها می تواند چاق کننده باشد.

در صورتی که شربت سیپروهپتادین ترزامین برای آلرژی تجویز شده باشد، در صورتی که طبق دستور پزشک مصرف شود مشکلی در رابطه با چاقی ایجاد نخواهد کرد و جای نگرانی نیست.

برخی پزشکان مخالف استفاده از آنتی هیستامین ها به عنوان داروهای اشتها آور هستند. در همین زمینه نظر دکتر فرزانه خدا قلی زاده متخصص تغذیه را می خوانیم:

«سیپروهپتادین بر دستگاه اعصاب مرکزی اثر می ‌گذارد و باعث بروز عوارض خطرناک متعددی می ‌شود. عوارض داروهای اشتها آور بر سلامت کودکان مانند گیجی، خواب آلودگی، نداشتن تمرکز، نخوابیدن کودک به علت هیجان زیاد، بی قراری، تپش قلب، کاهش فشار خون، اثر بر عملکرد کبد، اسهال، یبوست و استفراغ است. حتی مصرف بیش از اندازه آن موجب بروز مسمومیت، اختلال دفع ادرار و کاهش هشدارهای مغزی خواهد شد. مصرف زیاد این دارو در کودکان می‌ تواند منجر به توهم، مشکلات قلبی، ریوی، و حتی مرگ شود.»

او معتقد است به جای این که از شربت سیپروهپتادین ترزامین به صورت خودسرانه و برای افزایش اشتهای کودک استفاده کنید، بهتر است به یک پزشک متخصص مراجعه کرده تا دلیل کم اشتهایی و بی اشتهایی کودک را به صورت ریشه ای و اصولی حل کنید.

شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟
شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟

دستور مصرف شربت سیپروهپتادین ترزامین

برای کودکان بالای دو سال دوز کل روزانه بر اساس وزن بدن توسط پزشک تعیین می شود. با این حال از ۰.۲۵ میلی گرم به ازای هر یک کیلوگرم وزن در روز و یا ۸ میلی گرم در هر متر مربع از سطح بدن محاسبه می شود. دوز معمول ۲ میلی گرم دو یا سه بار در روز است که با توجه به اندازه و پاسخ بیمار به قرص تعیین می شود. این دارو نباید بیش از ۱۲ میلی گرم در روز باشد.

حتما دارو را طبق دستور پزشک، داروساز و یا اطلاعات داخل بروشور مصرف نمایید.

هشدارهای مربوط به شربت سیپروهپتادین ترزامین

همان طور که گفتیم این شربت می تواند چاق کننده باشد.

به منظور کاهش تحریک گوارشی، بهتر است دارو همراه با غذا، آب یا شیر مصرف گردد.

در صورت بروز خواب ‎آلودگی، از انجام کارهایی که نیاز به تمرکز حواس دارند، خودداری گردد.

پیش از مصرف شربت سیپروهپتادین ترزامین، در موارد زير با پزشك خود مشورت كنيد :

در صورت سابقه حساسيت به سيپروهپتادين، ساير آنتي هيستامين ها يا هر نوع دارو، غذا، ماده محافظ و ماده رنگي

چنان چه به هر نوع بيماري از جمله آسم، آب سياه، بزرگي پروستات، انسداد مجاري ادرار يا دفع مشكل ادرار مبتلا هستید

در صورت مصرف هر گونه دارو، از جمله داروهاي ضد موسكاريني و داروهاي خواب آور، آرام بخش، ضد اضطراب، ضد تشنج، شل كننده هاي عضلاني

دارو را دقيقاً طبق دستور پزشك مصرف كنيد.

شربت سیپروهپتادین ترزامین را بيش از مقدار تجويز شده مصرف نكنيد.

در صورتي كه يك نوبت مصرف دارو را فراموش كرديد، به محض به ياد آوردن، آن را مصرف كنيد. ولي اگر تقريباً زمان مصرف بعدي فرا رسيده باشد از مصرف آن خودداري كرده و مقدار مصرف بعدي را نيز دو برابر نكنيد.

براي مصرف اين دارو حتماً از پيمانه همراه دارو استفاده كنيد.

شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟
شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟

هشدارهای مهم

مصرف اين دارو در افراد بالاي ۶۵ سال توصيه نمي شود.

مصرف الكل عوارض جانبي سيپروهپتادين را تشديد مي كند.

لطفا پیش از آغاز مصرف این دارو، اطلاعات کلی در رابطه با سوابق بیماری خود در اختیار پزشک قرار دهید.

همچنین اگر به تازگی عمل جراحی انجام داده اید، یا به زودی قرار است تحت اعمال جراحی شامل زیبایی، درمانی و دندانپزشکی قرار گیرید، بهتر است پزشک را مطلع سازید.

این دارو تنها برای شما تجویز شده است. از پیشنهاد این دارو به دیگران حتی اگر شرایط مشابه با شما دارند خودداری نمایید.

دارو را در دمای زیر ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری کنید.

این دارو را در جای خشک و دور از تابش مستقیم نور خورشید و دور از دسترس اطفال نگهداری کنید.

عوارض جانبی شربت سیپروهپتادین ترزامین

از جمله عوارض جانبی شربت سیپروهپتادین ترزامین می توان به موارد زیر اشاره کرد:

خواب آلودگي، غليظ شدن ترشحات نايژه، تاري ديد، دفع مشكل يا دردناك ادرار، اغتشاش شعور، خشكي دهان، بيني و گلو، ضربان كوبنده قلب، افزايش اشتها، زنگ زدن يا همهمه گوش، بثورات جلدي، افزايش وزن.

احتمال بروز سرگیجه، تسکین بیش از حد، اغتشاش شعور و کاهش فشار خون ناشی از مصرف این دارو در سالخوردگان بیشتر است

مصرف طولانی مدت این دارو ممکن است باعث خشکی دهان، گلودرد، عفونت دهان و گلو و پوسیدگی دندان شود. در صورتي كه خشكي دهان بيش از دو هفته ادامه داشت به دندانپزشك مراجعه كنيد.

لازم به ذکر است که وجود این عوارض احتمالی نباید شما را از مصرف دارو منصرف کند. حتما به خاطر داشته باشید دارویی که توسط پزشک برای شما تجویز شده است، فوایدش بیشتر از عوارضش خواهد بود. در صورتی که دارو را طبق تجویز پزشک و دستور او مصرف نمایید، عوارضی شامل حال شما نخواهد شد.

همچنین بهتر است بعد از تهیه ی هر دارو، بروشور موجود در بسته بندی آن را مطالعه نمایید. چرا که تمامی اطلاعاتی که نیاز است شما از آن با خبر شوید، نکات ایمنی و عوارض احتمالی آن دارو، در داخل بروشور درج شده است.

مسموميت  و اوردوز دارویی

در صورت مصرف بيش از حد دارو، بيمار را سريعاً به بيمارستان منتقل نمائيد.

شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟
شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟

تداخل دارویی شربت سیپروهپتادین ترزامین

مصرف همزمان این دارو با مضعف‎‎ های CNS ممکن است اثرات مضعف آن ها را افزایش دهد. استفاده همزمان این دارو با دارو های آنتی‎ کولینرژیک اثرات جانبی آن را تشدید می کند.

اين دارو ممكن است با آزمون هاي پوستي با استفاده از آلرژن ها تداخل داشته باشد. بنابراين لازم است پزشك را از مصرف اين دارو مطلع كنيد.

بهتر است پیش از مصرف این دارو لیستی از داروهای مصرفی اعم از داروهای گیاهی و شیمیایی را به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید. در صورتی که تداخل دارویی میان  و داروی مصرفی شما وجود داشته باشد، پزشک یک جایگزین مناسب به شما پیشنهاد خواهد داد و یا ممکن است زمان مصرف داروی شما را تغییر دهد.

بعد از برخی داروها تا یک الی دو ساعت بعد نباید هیچ دارویی مصرف کرد. این موارد شاید چندان جدی گرفته نشود اما حتما باید از پزشک بپرسید.

شربت سیپروهپتادین ترزامین در بارداری

در صورتی که در شرایط بارداری قرار دارید یا قصد باردار شدن دارید، حتما پزشک خود را از این موضوع مطلع کنید. اطلاعات کاملی در رابطه با مصرف این دارو در زمان بارداری وجود ندارد.  مصرف این دارو در زمان بارداری مجاز نیست.

شربت سیپروهپتادین ترزامین در شیردهی

در صورتی که در شرایط شیردهی قرار دارید، حتما پزشک خود را از این موضوع مطلع کنید. اطلاعات کاملی در رابطه با مصرف این دارو در زمان شیردهی وجود ندارد. ممکن است این دارو از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شود و برای او مشکلاتی ایجاد کند. در صورتی مجاز به مصرف این دارو در چنین شرایط خاصی هستید که پزشک به شما دستور داده باشد.

گروه هدف شربت سیپروهپتادین ترزامین

برای اطلاع از این که این دارو برای شرایط شما یا کودکان مفید است، حتما با پزشک یا داروساز مشورت نمایید. یک پزشک داروساز نیز می تواند گزینه ی مناسبی برای مشورت در این رابطه باشد. مصرف این شربت برای کودکان زیر دو سال ممنوع است.

شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟
شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟

قیمت شربت سیپروهپتادین ترزامین

قیمت این دارو نسبت به داروهای مشابه آن بهتر است. اما به دلیل نوسانات بازار نمی توان یک قیمت ثابت و قابل پیش بینی برای آن اعلام کرد. با این حال داروی مذکور تا لحظه ی نگارش این مقاله در تاریخ اردیبهشت ۱۴۰۱ با قیمت ۴۵۰۰ تومان به بالا قابل تهیه است. این دارو در تمام داروخانه های آنلاین و حضوری در سراسر کشور موجود است.

لطفا از این دارو بدون نسخه ی پزشک استفاده نکنید.

چگونه به کودک خود دارو بدهیم

یکی از معضلات والدین دارو دادن به کودکان است. به خصوص اگر کودک شما بیمار باشد، در مصرف دارو بدقلقی خواهد کرد. در این قسمت از مقاله راه کارهایی را برای شما ارائه داده ایم که با استفاده از ان ها می توانید از پس این چالش مهم برآیید.

در ابتدا بهتر است به چند نکته مهم توجه کنید:

اگر با روش غلط و به زور به کودک دارو دهید، دیگر هیچ گاه با شما همکاری نخواهد کرد. همچنین این موضوع سبب بهم خوردن حال کودک و استفراغ او خواهد شد.

هیچ گاه کودک را وادار به مصرف دارو نکنید.

در رابطه با روش دارو دادن به کودک با پزشک او مشورت کنید.گاهی اوقات پزشکان می توانند یک آنتی بیوتیک با مزه بد را با یک داروی خوش طعم جایگزین کنند. همچنین یکی از راه کارها آنان کم کردن دوز دارو و تقسیم کردن آن به دفعات بیشتر است.

شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟
شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟

ترفندهای دادن دارو به کودکان، شربت ها و داروهای مایع

در ابتدا به خاطر داشته باشید که داروهای مایع را حتما باید با تجهیزات مناسب به کودک داده شود. یکی از بهترین تجهیزات، سرنگ مدرج است. همچنین برخی داروها خود قطره چکان مخصوص دارند. برخی پیمانه های مدرج نیز استفاده از دارو را برای شما راحت کرده اند. قاشق آشپزخانه گزینه ی مناسبی برای دارو دادن به کودک نیست.

حتما فرزند خود را در موقعیت نشسته قرار دهید. هیچ گاه به کودک به صورت خوابیده دارو ندهید چرا که باعث خفگی او خواهد شد.

بهترین روش دارو دادن این است که سرنگ یا قطره چکان را پر کرده و پشت دندان یا لثه کودک قرار دهید. سپس آن را آرام آرام تخلیه کنید. گاهی کودک می خواهد سرنگ را به دست بگیرد. با نظارت شما اجازه این کار را به او بدهید. چرا که همکاری او در این زمینه می تواند سبب شود تا بهتر دارو را میل کند.

دارو را به آرامی پشت زبان کودک بریزید. در این شرایط طعم کمتری حس کرده و حالش بد نمی شود. همچنین ریختن دارو به داخل گونه ی او می تواند گزینه مناسبی باشد.

هیچ گاه دارو را پشت گلوی کودک نریزید. این کار ممکن است سبب شود که دارو به مجرای تنفسی کودک وارد شده و باعث سرفه و خفگی او شود.

در صورتی که از مکمل ها و داروهای بدون نسخه استفاده می کنید حکه پزشک تجویز نکرده است، اگر کودک از مصرف دارو امتناع می کند او را مجبور نکنید.

موارد احتیاطی

بهتر است برای خوراندن دارو به کودک دو بزرگسال در دسترس باشند و با همکاری هم کودک را تشویق به مصرف دارو نمایند. در این شرایط، یک بزرگسال، می بایست فرزندتان را در آغوش خود به حالت نشسته نگه دارد و با دستان خود، با ملایمت دست ها و سر کودک را بگیرد تا از حرکت کردن و تقلای او، جلوگیری کند. فرد دیگر که می توانید خودتان و یا همسرتان باشید، با استفاده از تکنیک زیر دارو را به فرزندتان ارائه دهد:

با فشار دادن روی چانه فرزندتان، دهان او را باز کنید. همچنین می توانید انگشت خود را درون گونه فرزندتان قرار داده و فک پایینی را فشار دهید تا دهانش را باز کند.

حالا سرنگ را بین دندان ها قرار دهید و دارو را به پشت زبان بچکانید.

بعد از اینکه سرنگ را به طور کامل تخلیه کردید، دهان فرزندتان را بسته نگه دارید تا دارو را ببلعد و آن را به بیرون تف نکند. اگر در این مرحله فرزند خود را در حالت قائم قرار دهید، جاذبه می تواند به بلع بهتر دارو کمک کند. دقت داشته باشید که در صورت خم شدن سر به سمت عقب، عمل بلع رخ نخواهد داد.

در صورتی که فرزند شما ناراحتی و تقلا کرد، فراموش نکنید که حتما او را در آغوش بگیرید تا آرام شود. همچنین برای ایجاد احساس مثبت و جلب همکاری او، دادن جوایز مورد علاقه اش را مدنظر داشته باشید.

شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟
شربت سیپروهپتادین ترزامین چیست؟ چه عوارضی برای کودکان دارد؟

روش هایی برای تغییر مزه دارو

همیشه بهتر است از داروهای طعم دار برای کودک خود استفاده کنید. در این زمینه با پزشک یا داروساز مشورت کنید. با این حال اگر دارو طعم بد داشت از روش های زیر استفاده کنید:

قبل از دادن دارو به کودک از یک ماده ی غذایی بسیار سرد مانند یک تکه یخ جهت بی حس کردن غده های چشایی کودک استفاده نمایید، این عمل به کاهش قدرت تشخیص طعم دارو کمک می نماید.

از شیرین کننده هایی مانند شربت شکلات، شربت توت فرنگی و … استفاده نمایید. مقداری از این شیرین کننده ها را با دوز معینی از دارو ترکیب نمایید.

بلافاصله پس از خوردن دارو به کودک یک آبنبات چوبی یا شکلات دهید. این کار به کاهش مزه ی تلخ دارو پس از مصرف آن کمک می نماید.

از طعم دهنده ها استفاده نمایید، برای مثال طعم دهنده هایی مانند FIAVORx را می توانید به شربت ها اضافه نمایید. این طعم دهنده در بسیاری از درمان های دارویی قابل استفاده است.

شربت شکلات و یا آب پرتقال یخ زده را به داروهای تلخ و یا شور اضافه نمایید. برای مثال در داروی پرومتازین و یا داروی دیفن هیدرامین این روش موثر است.

در صورتی که دارو با هر یک از مواد بالا ترکیب نمودید به خاطر داشته باشید که باید سریعاً مورد استفاده قرار گیرد، زیرا در صورتیکه از زمان ترکیب شدن تا زمان مصرف دارو طولانی شود ممکن است اثرات دارویی آن تقلیل یابد.

شربت ترزامین اشتها آور است

شربت ترزامین به عنوان یک شربت ضد حساسیت شناخته می شود و آلرژی های مختلف را در کودکان برطرف می کند. این شربت به عنوان اشتها آور نیز استفاده می شود و می تواند باعث افزایش وزن کودک شود. این شربت طعم خوبی دارد و کودکان به راحتی آن را مصرف می کنند. شما می توانید از این مکمل با تجویز پزشک استفاده نمایید تا اشتهای کودکتان افزایش یابد. با اینحال برای افزایش اشتهای کودک می توانید از مکمل هایی که به این منظور در بازار موجود است نیز استفاده نمایید. فقط توجه داشته باشید که نباید بدون مشورت با پزشک از هیچ مکملی استفاده کنید. با اینحال توجه داشته باشید که کم اشتهایی در کودک باعث کمبود مواد غذایی شده و در رشد و نمو او اختلال ایجاد می کند. بنابراین حتما باید برای رفع این مشکل باید به فکر شربت های اشتها آور باشید. شربت ترزامین برای این منظور خوب است اما اگر توسط پزشک برای کودک شما مصرف شود. این شربت را می توانید از داروخانه ها به صورت حضوری و اینترنتی خریداری کنید و برای رفع مشکل آلرژی و یا بهبود اشتها کودک استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا