کپسول مشهی چیست؟ موارد و نحوه مصرف و عوارض آن
از دیدگاه طب سنتی کم اشتهایی ۲ نوع است: غلبه رطوبت: با مصرف کپسول مشهی برطرف میشود. غلبه صفرا و گرمی: با مصرف کپسول مشهی بیاشتهایی و سوءتغذیه در کودکان و بزرگسالان درمان میشود. گیاهان دارویی غیر سمی و بدون عارضه نیستند، عوارض جانبی بسیار کمی دارند. از کپسول مشهی در نشریه جهان شیمی فیزیک مطالبی منتشر شده است.
کپسول مشهی بوعلی دارو
اگر برای رفع اشتهایی و درمان لاغری به دنبال داروی گیاهی هستید، کپسول مشهی بوعلی را مصرف کنید.
موارد مصرف کپسول مشهی
افزایش دهنده اشتها است و در درمان لاغری استفاده میشود.
نحوه و مقدار مصرف کپسول مشهی
۳۰ دقیقه قبل از غذا با یک آب میل گردد.
ترکیبات کپسول مشهی
شامل دارچین، عود هندی، راسن، قرنفل، قاقله، فلفل سیاه، دار الفلفل، اسارون شامی، سنبل الطیب، زنجبیل، نعنا، انیسون، مصطکی، رازیانه، قرفه،سلیخه، دارچین، میخک، هل، فلفل سیاه، سنبل الطیب، زنجبیل، نعناع، مصطکی، رازیانه است.
خواص ترکیبات در کپسول مشهی
خواص مواد موجود در این مکمل عبارتند از:
- دارچین: چربی سوزی طبیعی است و سبب از بین رفتن چربی های مضر بدن خواهد شد.
- عود هندی: عود سبب کاهش وزن و کاهش کلسترول میشود.
- راسن: سبب از بین بردن تنبلی دستگاه گوارش میشود.
- قرنفل: کاهش استرس و اضطراب و مقوی معده و ضد نفخ است.
- قاقله: ضد میکروب است.
- فلفل سیاه: بهبود گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن است.
- دارالفلفل: برای سوء هاضمه مفید است.
- اسارون شامی: ضد بلغم و شادی بخش است.
- سنبل الطیب: استرس را کم می کند.
- زنجبیل: ضد التهاب و ضد درد است.
- نعنا: بهبود دهنده هضم است.
- انیسون: تهوع را کنترل می کند.
- مصطکی: برای تقویت حافظه وهوش موثر است.
- رازیانه: سبب کاهش فشار خون و کنترل آب بدن می شود.
- سلیخه: خواص درمانی شبیه دارچین است. قند خون را کنترل می کند.
- خرفه: غنی از امگا ۳، ویتامین و آنتی اکسیدان و مواد معدنی مهم است.
موارد منع مصرف کپسول مشهی
دروان بارداری، آسم آلرژیک، مبتلایان به زخمهای گوارشی و سنگ صفرا، اطفال، در صورت حساسیت به هر یک از اجزای فرآورده و یا منع مصرف استروژن نیز از این مکمل استفاده نشود.
عوارض کپسول مشهی
مصرف اش ممکن است سبب حساسیت پوستی و سوزش معده گردد.
احتیاط در مصرف کپسول مشهی
مصرف کپسول مشهی در دوران شیردهی، مبتلایان به صرع، بیماران کبدی و کلیوی و بیماران با مشکلات انعقادی احتیاط شود.
تداخلات دارویی کپسول مشهی
کپسول مشهی با ۲ ساعت فاصله از سایر داروها استفاده شود. از مصرف همزمان با ضد انعقادها، سیپروفلوکساسین، پسورالن، تیازیدها دوری شود.
علل افزایش اشتها
دلایل زیادی وجود دارد که چرا ممکن است فردی افزایش اشتها را تجربه کند. درک علل بالقوه می تواند به شما کمک کند تا در مورد این موضوع با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید.
افزایش فعالیت بدنی. اگر فعالیت بدنی شما افزایش یافته باشد، خواه از یک روز پرمشغله یا ورزش روتین جدید باشد، نیازهای کالری بدن شما بیشتر خواهد بود بنابراین ممکن است افزایش اشتها را تجربه کنید.
بیماری. هنگامی که بیمار هستید، سیستم ایمنی بدن شما شروع به کار می کند. این فعالسازی باعث افزایش اشتها میشود.
بهبودی پس از جراحی. هنگامی که بدن شما در حال تلاش برای بهبود و بازسازی است، متابولیسم شما در حالت “آنابولیک” یا در حالت ساخت قرار می گیرد. این به کالری نیاز دارد و اشتهای شما به طور طبیعی افزایش می یابد.
بارداری. یکی از شایع ترین دلایل افزایش اشتها بارداری و شیردهی به دنبال آن است.
دیابت. شروع دیابت، به ویژه دیابت نوع ۱، می تواند باعث افزایش ناگهانی اشتها، همراه با افزایش تشنگی و کاهش وزن ناخواسته شود. سایر انواع دیابت، مانند نوع ۲، می توانند علائمی با شروع ظریف داشته باشند.
کاهش وزن. کاهش وزن به تنهایی می تواند سطح گرلین را که در غیر این صورت به عنوان “هورمون گرسنگی” شناخته می شود، افزایش دهد و در نتیجه اشتهای شما را افزایش دهد.
کاهش مصرف غذا. اگر به اندازه کافی کالری دریافت نکنید، چه عمدی یا ناخواسته، ممکن است اشتهای شما افزایش یابد. کاهش خوردن باعث کمبود کالری می شود، بنابراین بدن با افزایش اشتهای شما برای جلوگیری از کاهش وزن واکنش نشان می دهد.
تغییرات رژیم غذایی اگر رژیم غذایی شما حاوی غذاهای سیر کننده کافی مانند چربی و پروتئین نباشد، ممکن است اشتهای شما افزایش یابد. اگر مقدار زیادی کربوهیدرات می خورید، سطح انسولین شما می تواند به راحتی نوسان کند که به نوبه خود می تواند اشتهای شما را افزایش دهد.
فشار. استرس مزمن می تواند بر اشتهای شما تاثیر بگذارد. برخی از افراد ممکن است از غذا به عنوان مکانیسمی برای مقابله با موقعیت های استرس زا استفاده کنند، که باعث می شود بدن استرس را با پاداش مثبت غذا و کالری مرتبط کند.
کاهش خواب. استراحت ناکافی ممکن است در برخی افراد اشتها را تحریک کند. این ممکن است به دلیل اثراتی باشد که کمبود خواب می تواند بر هورمون های تنظیم کننده اشتها داشته باشد.
به غیر از دیابت، استرس مزمن و محرومیت از خواب می توانند باعث افزایش اشتها شوند. شرایط هورمونی، شرایط تیروئیدی مانند پرکاری تیروئید، شرایط ژنتیکی و حتی تومورهای ترشح کننده هورمون رشد همگی می توانند باعث افزایش اشتها شوند. برخی مکمل ها و داروهای تجویزی (مانند استروئیدها) نیز می توانند باعث افزایش اشتها شوند.
مراقبت های پزشکی برای افزایش اشتها
اگر افزایش اشتها را تجربه می کنید، پزشک شما ممکن است یک تاریخچه دقیق سلامتی را انجام دهد و از شما سوالاتی بپرسد که مرتبط با علائم شما هستند. آنها ممکن است یک معاینه فیزیکی متمرکز انجام دهند و آزمایشهای خون خاصی را برای بررسی دیابت و سایر شرایط پزشکی که بر متابولیسم تاثیر میگذارند توصیه کنند.
چه چیزی باعث افزایش اشتها می شود
افزایش اشتها می تواند ناشی از عوامل متعددی از جمله ده مورد ذکر شده در بالا باشد. برای درک بهتر دلیل افزایش اشتهای خود، با پزشک خود تماس بگیرید.
قرص مشهی برای چاقی
افزایش اشتها و درمان لاغری افراطی از مزایای کپسول مشهی بوعلی است و باعث چاقی می شود.
قرص افزایش وزن در داروخانه
اگر به دنبال افزایش وزن با مصرف قرص چاقی هستید، از داروخانه های سراسر کشور داروهای افزایش وزن تهیه کنید.
شربت مشهی
شربت مشهی به افزایش اشتها در کودکان و بزرگسالان کمک زیادی می کند.
قرص چاقی
انواع قرص چاقی در داروخانه های سراسر کشور برای افزایش وزن موجود است.
شرایط نگهداری کپسول مشهی
مکمل دور از نور و رطوبت نگهداری گردد.
خرید کپسول مشهی
برای خرید کپسول مشهی برای درمان لاغری به وب سایت های معتبر مراجعه شود.