Fa_flag   En_flag
company1
company2
company3
company0
پزشکی

قرص هیروژن Hairogen چیست؟ قیمت، مزایا و معایب آن

یکی از مسائلی که در زندگی ما اهمیت دارد، توجه به سلامت پوست و مو و ناخن است. امروزه به دلیل عدم تغذیه مناسب و آلودگی‌ های محیطی، استرس و بیماری‌ هایی نظیر کرونا، افراد بسیاری دچار ریزش موی شدید می ‌شوند. از همین رو، استفاده از مکمل‌ های مو و ناخن بسیار حائز اهمیت است. امروز در نشریه الکترونیکی جهان شیمی فیزیک قصد داریم تا شما را با قرص هیروژن به عنوان یک مکمل مو آشنا کنیم. تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

قرص هیروژن چیست؟

قرص هیروژن مکملی است که برای تولید انرژی، سلامت ناخن، پوست و مو مورد استفاده قرار می گیرد. در مکمل هیروژن می توان رد پای بیوتین یا ویتامین H را دید. این ویتامین از ریزش مو، شکنندگی ناخن و عدم شادابی پوست جلوگیری به عمل می آورد.

از نشانه های کمبود ویتامین H می توان به ریزش مو، ورم ملتحمه، راش‌ های قرمز و پوسته پوسته شدن پوست صورت، بی حسی انگشتان دست و پا، افسردگی و خستگی اشاره کرد. مکمل هیروژن، علاوه بر ویتامین بیوتین، زینک نیز دارد. زینک همان روی است و یکی از مهم ترین عناصر معدنی در بدن به شمار می رود. این عنصر عملکرد موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. کمبود این عنصر در بدن سبب ضعف سیستم ایمنی بدن، کند شدن بهبود زخم، جوش و آکنه، ریزش مو و نازک شدن آن‌ها می‌شود. از دیگر عوارض کمبود روی در بدن، ایجاد لکه‌ های سفید در ناخن و کاهش رشد در نوجوانان شناخته شده است.

حالا که با ویژگی های قرص هیروژن کمی آشنا شدیم، بهتر است به دلایل و عوامل ریزش مو اشاره کنیم تا ببینیم چرا خوردن این قرص برای بدن مهم است.

قرص هیروژن Hairogen چیست؟ قیمت، مزایا و معایب آن
قرص هیروژن Hairogen چیست؟ قیمت، مزایا و معایب آن

ریزش مو

در این بخش از مقاله قصد داریم تا به زبان ساده ریزش مو را تعریف کنیم. به طور عادی ریزش موی انسان هیچ گاه قطع نمی شود و ریزش ۵۰ الی ۱۰۰ تار مو در طول روز طبیعی است. در حقیقت، ریزش مو یک چرخه طبیعی در بدن است؛ موهای قدیمی به جهت باز شدن جا برای موهای جدید می ریزند. اما این فرایند زمانی به مشکل جدی بدل می شود که از حالت عادی خارج شود.

ریزش مو در زنان و مردان شایع است. برخی مردان دچار ریزش موی ارثی شده و به اصطلاح طاس می شوند. اما ریزش مو در زنان به طور عادی زمانی مشخص خواهد شد که فرد به طور غیرمنتظره‌ ای، مقدار زیادی مو از دست بدهد. زمانی که تعادل بین رشد موهای جدید و ریزش موهای قدیمی به هم می ریزد، مشکلات جدی ریزش مو آغاز شده و گاهی به طاسی منجر خواهد شد. پدیده طاسی حتی در برخی زنان نیز دیده می شود. نوعی بیماری ریزش مو نیز در علم پزشکی وجود دارد که به آن آلوپسی می گویند. در این شرایط بیمار حتی موهای ابرو و مژه خود را نیز از دست خواهد داد.

چرخه ی رشد مو

چرخه‌ ی رشد مو در بدن و سر سه مرحله دارد:

مرحله ‌ی آناژن  که به آن فاز رشد نیز می گویند. این مرحله بین ۲ تا ۸ سال طول خواهد کشید. به طور طبیعی ۸۵ تا ۹۰ درصد از موهای سر ما در این مرحله قرار دارند.

بعدی، مرحله‌ ی کاتاژن یا فاز گذرا است که بین ۲ تا ۳ هفته طول می‌ کشد و در آن فولیکول‌ ها تحلیل خواهند رفت.

مرحله ‌ی تلوژن که فاز استراحت نیز نام دارد، بین ۲ تا ۴ ماه طول می‌ کشد و در انتهای آن با ریزش مو مواجه خواهیم شد.

طاسی زنان

همانطور که گفتیم، طاسی پدیده ای نیست که تنها مردان به آن دچار شوند. برخی زنان نیز در شرایطی که ریزش موی شدید داشته باشند، به مرحله طاسی خواهند رسید. حدود نیمی از زنان، در طول زندگی خود دچار ریزش موی چشمگیر خواهند شد. از شایع‌ ترین علل ریزش مو در زنان، ریزش مو با الگوی زنانه یا آلوپسی آندروژنی است. این بیماری حدود ۳۰ درصد از زنان را دچار خود می کند.

هر دختر یا خانمی در طول زندگی خود ممکن است دچار ریزش موی شدید یا آلوپسی آندروژنی شود، اما این مشکل در افراد زیر شایع ‌تر است:

خانم‌ های بالای ۴۰ سال

زنانی که به تازگی زایمان کرده باشند.

بانوانی که به دلیل ابتلا به انواع سرطان تحت شیمی‌ درمانی هستند یا داروهای خاص دیگری مصرف می‌ کنند.

خانم‌ هایی که عادت به سفت بستن یا بافتن موهای خود دارند.

زنانی که به طور مداوم از مواد شیمیایی مضر نظیر رنگ موهای مختلف برای موهای خود استفاده می‌ کنند.

علائم ریزش مو

مشاهده‌ ی مقدار زیادی مو در چاه حمام، روی برس، لباس، فرش یا بالش

طاسی‌ های منطقه ‌ای و بخش ‌های کم پشت شده روی فرق سر که به مرور زمان گسترش می‌ یابند.

کم حجم شدن موها موقع بستن با گل سر یا کش مو

اگر با لمس سر، موهای فرد به سادگی کنده شود.

ویتامین های مناسب برای ریزش مو

یکی از ویتامین هایی که می تواند تا حد زیادی ریزش مو را کاهش دهد، ویتامین B است. ویتامین B انواع مختلفی دارد اما متیل تترا هیدروفولات یا فرم فعال ویتامین  B9، یک  ویتامین ضروری در سنتز و بازسازی مولکول‌ های DNA است که به فرایند تقسیم سلولی کمک می‌ کند.

طبق تحقیقات انجام شده، این ویتامین رشد بدن را سرعت می ‌بخشد. در فرایند بازسازی و احیای سلول‌ ها، رونوشت مولکول‌ DNA برای رشد مو بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که در ریشه تمامی موها یک رونوشت DNA وجود دارد که برای تولید سلول‌ های مو این  DNA  را مجدد تولید نموده و در نهایت یک تار موی سالم را به وجود خواهند آورد.

همانطور که کمی بالاتر اشاره کردیم، زینک و ویتامین H یا بیوتین نیز از جمله مواد ضروری برای حفظ سلامت موها و جلوگیری از ریزش آن است.

به طور کلی رشد مو و ناخن بسیار به هم مرتبط بوده و هر آنچه که برای مو مناسب باشد، در تقویت ناخن ها نیز موثر است. از سوی دیگر ویتامین ها و مکمل ها مناسب مو، به طور محسوسی بر بهبود کیفیت پوست صورت نیز اثر گذارند. از همین رو، اکثر مکمل های مو، برای ناخن و پوست نیز آثار مفید قابل توجهی از خود بروز می دهند.

قرص هیروژن Hairogen چیست؟ قیمت، مزایا و معایب آن
قرص هیروژن Hairogen چیست؟ قیمت، مزایا و معایب آن

ویژگی های قرص هیروژن دارو

کمک به حفظ سلامتی پوست، مو و ناخن

حاوی ویتامین C و بیوتین

نحوه مصرف

روزانه یک قرص یا طبق تجویز پزشک معالج و یا داروساز مصرف شود.

هشدار مصرف قرص هیروژن

قرص هیروژن تنها مکمل تغذیه ‌ای است و جهت تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری مورد استفاده قرار نمی گیرد.

تنها باید قرص هیروژن را طبق دستور پزشک یا مقادیر توصیه شده مصرف کرد، بنابراین از مصرف بیش از اندازه قرص هیروژن خودداری کنید.

قرص هیروژن را دور از نور، رطوبت و در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتی گراد نگهداری کنید.

مصرف این قرص در دوران بارداری و شیردهی باید طبق تشخیص پزشک باشد زیرا اطلاعات کافی در رابطه با عملکرد قرص هیروژن در زمان بارداری و شیردهی در دسترس نیست.

پس از هر بار مصرف درب بطری را محکم ببندید و داخل جعبه آن بگذارید.

قرص هیروژن باید دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

موارد منع مصرف قرص هیروژن

پیش از مصرف قرص هیروژن در موارد زیر با پزشک یا داروساز خود مشورت نمایید:

حساسیت به هر نوع ویتامین و رنگ و اجزای فراورده

وجود هر نوع بیماری خاص

قرص هیروژن Hairogen چیست؟ قیمت، مزایا و معایب آن
قرص هیروژن Hairogen چیست؟ قیمت، مزایا و معایب آن

عوارض جانبی

به طور کلی این قرص عوارض چندانی ندارد اما با مشاهده هر یک از علائم زیر حتما به اورژانس مراجعه نمایید:

دردهای استخوانی، یبوست، اسهال، تکرر ادرار، گیجی و خواب آلودگی، تهوع، طعم فلزی در دهان و مشکلات قلبی عروقی

تداخل دارویی

در صورت مصرف داروهایی چون ایزوترتینوئین، تتراسایکلین، ویتامین‌ های  E، داروهای آنتی اکسید، داروهای ضد صرع، آنتی بیوتیک‌ ها و فراورده ‌های حاوی کلسیم تنها با تشخیص پزشک مصرف شود.

قیمت قرص هیروژن

قرص هیروژن با قیمت ۲۳۵ هزار تومان در داروخانه های سراسر کشور به فروش می رسد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا